ŠTA VI MISLITE?

Jednim detaljem razbesnela roditelje širom sveta: Ćerka Viktorije Bekam u haljini koja je pokrenula lavinu komentara

0

Viktorija Bekam često privlači pažnju svojim odabirima, a ovog puta je to uradila sa svojom ćerkom Harper, koja ima 11 godina.

foto: Instagram
foto: Instagram

Viktorija Bekam uvek ima specifična modna izdanja i trudi se da predstavi svoju kolekciju najbolje što može, a ovog puta, na njenoj reviji u Parizu, bila je i 11-godišnja Harper.

 

Devojčica se pojavila u haljini koja ima dubok dekolte i ukrašena je čipkom, a mnogi roditelji na društvenim mrežama su ovo okarakterisali kao neprimereno. Neki su se čak složili da takav model podseća na negliže i nimalo ne pristaje detetu.

Dodatno su se uznemirile mreže jer se na istom događaju Viktorija pojavila u zatvorenoj haljini, pa se svi pitaju zašto je ćerku obukla na takav način.

Devojčica je pozirala sa Điđi i Belom Hadid i tom prilikom je njena haljina najviše došla do izražaja. Inače, Viktorija je doslovno zablistala u crnoj kombinaciji sa rasečenim rukavima i efektnim čizmama koje izgledaju kao čarape.

Malena Harper već sad ima stil koji dosta podseća na majku, slavnu dizajnerku, a kao i uvek, cela njena porodica je prisustvovala reviji.

 

 

makonda-tracker