rođena za pistu

Kratka jakna duža od haljine: Hejli Biber prošetala Parizom u urbanom izdanju koje naglašava noge

0

Tokom Nedelje mode u Parizu, već je jasno, iz dana u dan divićemo se predivnoj Hejli Biber

foto: Instagram
foto: Instagram

Američka manekenka Hejli Biber danima je u centru pažnje zbog njenog bombastičnog intervjua u kom je prvi put otvoreno pričala o dugogodišnjem traču da Džastin Biber s njom prevario Selenu Gomez.


Međutim, ona se ne osvrće previše na buru koju je on izazvao u medijima i nastavlja dalje sa svojim poslom, a ovih dana boravi u Parizu, gde je počela Nedelja mode.

 

Hejli je viđena u više prilika, a juče je ostavila poseban utisak kada se pojavila na otvaranju restorana Sushi Park, koji je dobio svoj pariski ogranak u saradnji s modnom kućom Saint Laurent.


Manekenka je na svečano otvaranje stigla u izdanju koje je od glave do pete ispred pomenutog brenda dizajnirao Entoni Vakarelo.

 

1 / 4 Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Hejli Biber odabrala je vrlo efektnu jaknicu s kroko-efektom, lakirani komad inspirisan kaputima. Ipak, Hejliina jakna je kraća od kaputa, a krase je upečatljivi reveri u stilu sedamdesetih i nešto širi rukavi.


Ispod jakne Hejli je nosila mini-haljinu, izuzetno kratak model s dekolteom i izrezima ispod grudi, a i ona je bila crne boje.


Američka lepotica ponela je uz to crnu Saint Laurent tašnicu Hobo modela od glatke kože i retro naočare iste kuće, a odabrala je i crne sandale sa tankim kaišićima.

 


Duge noge u prvom planu i elegancija pomešana s edgy motivom kožne jakne – savršeno za večernji izlazak u Parizu!

 

 

 

makonda-tracker