urbano

Na crveni tepih zakoračila kao – PLAVUŠA! Anastasija Ražnatović od glave do pete u crnom hipnotisala Beograđane

1

Mlada pevačica oduševila je večeras izdanjem za crveni tepih, predstavivši savršen spoj urbanog stila i večernje elegancije

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

U Beogradu se večeras održava premijera filma "Ala je lep ovaj svet" FIlipa Čolovića, u kom ćemo gledati Anđelku Prpić, Andriju Kuzmanovića, Nikolu Pejakovića, Anicu Dobru...


U pitanju je priča o ljubavi koja preobražava i o mogućnosti promene svakog čoveka nabolje ili nagore i prava romantična komedija koja obećava, a večerašnja premijera okupila je veliki broj poznatih ličnosti.


Među onima koji nisu propustili prvu projekciju bila je i pevačica Anastasija Ražnatović, koja je došla da podrži svoju prijateljicu Taru Milutinović, koja igra u ovom ostvarenju.


Anastasija je sve iznenadila kada je zakoračila na crveni tepih jer je pokazala svoju novu transformaciju – plavu kosu, koju je uvila u talase i pustila da pada.

 

1 / 5 Foto: Nemanja Nikolić


Osvežila sam se malo, dok traje leto, trebalo bi da traje, uskoro ću se vratiti u svoju boju, uživam u promeni, to traje kratko – istakla je Anastasija.


Pevačica je za ovu priliku odabrala u potpunosti crn autfit, sastavljen od kožnih pantalona i trendi kožne jakne, ispod koje je ponela kraći top koji ističe njen ravan stomak. Anastasija je svoj svedeni monohromatski stajling rešila da "razbije" vrlo efektnom svetloplavom torbicom, a tu su i kožne čizme preko kolena, s visokim igla-štiklama.


Ona je za Blic priznala da nije isključeno da će se jednog dana okušati kao glumica.


Nikad se ne zna, kao mala sam išla na časove glume, super mi je to išlo. Na kraju sam prestala i počela muzikom da se bavim, ali nikad se ne zna – rekla je Anastasija.

 

 

makonda-tracker