očaravajuća

Kuma Anastasije Ražnatović očarala sve prisutne: Mlada glumica u izdanju od kojeg ZASTAJE DAH (FOTO)

1

Anastasija i Tara se druže od detinjstva i često provode vreme zajedno

foto: Instagram
foto: Instagram

Filmski festival koji je održan u Vrnjačkoj banji okupio je mnoge poznate ličnosti, a među njima je bila i mlada glumica Tara Milutinović.

 

Ona je drugarica naše poznate pevačice Anastasije Ražnatović s kojom se poznaje još od detinjstva. 

 

 

Tara je nedavno počela da gradi glumačku karijeru, a imali smo prilike da je vidimo u serijama "Tajne vinove loze" i "Vreme zla". Javnosti je poznata i po tome što je nerazdvojna drugarica i velika podrška i kuma Anastasije Ražnatović.

 

Tara Milutinović se nedavno pojavila na jednom od najstarijih i najuticajnijih domaćih filmskih festivala, gde je predstavila novi projekat na kojem je do skoro radila.

 

Svojim upečatljivim stajlingom privukla je pažnju svih pristunih, a ono što su svi primetili jeste i to da mlada glumica cele večeri nije skidala osmeh s lica. 

 

 

Sve oči u proteklom periodu su bile uprte u njih dve, jer se isčekuje da li će Anastasija Ražnatović uskoro stati na ludi kamen sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem. 

 

Ono što retko ko zna jeste i to da je Tara završila dva fakulteta, Ekonomski i Fakultet savremenih umetnosti, odsek gluma u klasi profesorke Vide Ognjenović.

 

Osim toga, ona je odlučila da se oproba i na daskama Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a mnogi kažu i da ima neverovatan muzički talenat. 

 

 

makonda-tracker