foto

Osamdesetih je krasila naslovnice: Bruk Šilds se u 58. skinula u kupaći, ljudi ne veruju šta vide - ONA JE BOGINJA

0

Za Bruk kao da je vreme stalo.

foto: Instagram
foto: Instagram

Američka glumica i bivša manekenka Bruk Šilds odlučila je da joj jednom celom svetu pokaže da su godine samo broj.

 

Ona je nedavno prihvatila da bude zaštitno lice kampanje za liniju veša Skims, koju potpisuje niko drugi do čuvena Kim Kardašijan.

 

Iako ima 57 godina Bruk nije razmišljala ni trenutak. Odlučila je da se skine u donji veš i pozira pred objektivom fotoaparata.

 

 

Ona je želela da pokaže da žene u srednjim i poznim godinama mogu da izgledaju odlično, ako su zadovoljne sobom i ako se u svom telu osećaju dobro. 

 

Na fotografijama koje su objavljene na zvaničnoj stranici modne linije Skims Bruk izgleda potpuno neverovatno. Izvajano telo na kojem nema ni trunke viška i zategnute noge učinile su da dobije pregršt sjajnih komentara.

 

 

Bruk je jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena. Proslavila se reklamom za Calvin Klein farmerke od pre više od 30 godina.

 

Osim toga u više navrata se našla na naslovnicama prestižnih modnih magazina, među kojima je i čuveni Vog.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

 

Karijeru je započela ulogom Karen Spejgs u horor filmu Alis, slatka Alis iz 1976. Od 1997. do 1999. godine bila je udata za slavnog tenisera Andrea Agasija, sa njim se zabavljala od 1993. godine.

 

Proslavila se ulogom u filmu „Plava laguna“. Majka je dvoje dece, a već više od 20 godina je u braku sa Krisom Henčijem.

 

 

 

makonda-tracker