ona je ikona stila

Barbi izdanje uz još jednu boju – APSOLUTNO DA: Dragana Kosjerina u pink senzaciji s koje nećete moći da skinete pogled

0

Dragana Kosjerina je zablistala na svečanom otvaranju palate umetnosti Madlena, u pitanju je novi projekat Filipa i Madlene Cepter.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ovaj prestonički događaj je okupio brojne poznate ličnosti, među njima su se istakle Danica Maksimović u svojoj upečatljivoj haljini, ali i Jelica Sretenović sa ćerkom Oljom. Međutim, modno izdanje Dragane Kosjerine je ipak odnelo pobedu.

 

Fatalna crnka je došla u društvu koleginice Olivere Kovačević, koja je takođe oduševila svojom crno-belom kombinacijom, ali akcenat je ipak na Dragani.

Ona se odlučila za pravo barbi izdanje i celu svečanost ostavila u svojoj senci. Dragana je odabrala pink sako i pantalone koje je uklopila sa crnom majicom i elegantnom torbicom u istoj boji.

 

Dragana Kosjerina, Olivera Kovačević
foto: Milan Maricic/ATAImages

Poseban detalj koji je privlačio pažnju bile su njene srebrne štikle, ali i harizma po kojoj je ona prepoznatljiva već godinama. Dragana uvek pažljivo vodi računa o svom izgledu i stilu, koji je pristojan, odmeren, ali i jako moderan i originalan.

 

Srebrne salonke su se istakle i zbog toga što je bilo prilično smelu uvrstiti i treću jaku boju u ovakav stajling koji je sam po sebi jako upečatljiv. Dragana je to uspela da iznese na pravi način!

 

 

makonda-tracker