lako se kopira

Vatreno crveno i gola leđa – PUN POGODAK! Milena Vasić dominira u haljini koja odiše poslednjim danima leta (FOTO)

0

Glumica Milena Vasić očarava svojim ulogama već godinama unazad, a njena odmerenost i harizma su samo neki od kvaliteta koje poseduje.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Milena Vasić je dosta aktivna na Instagramu, pa pored njenog raskošnog talenta, njen istančan modni ukus je vrlo često tema kada su različite ideje za stajlinge u pitanju.

 

Glumica je uvek pažljivo stilizovana, a svaki njen stajling je uvek odmeren, ali i moderan i inspirativan. Na jednoj od poslednjih objava, ona je pozirala u efektnoj haljini s golim leđima i pokupila samo pozitivne komentare.

Milena je odabrala vatreno crvenu dugu haljinu, koja je sasvim jednostavna dok se ne okrene i vidite par ukrštenih bretela na leđima. Glumica je uz ovu kombinaciju uklopila još par sandala u krem-zlatnoj nijansi sa nitnama, dok se, kada je nakit u pitanju, odlučila za efektan prsten neobičnog oblika, isto u zlatnoj nijansi.

“Ljubav je generativna moc, tektonska, jedan od najimpozantnijih feomena koja je priroda mogla da ponudi. Prema njoj moramo osetiti strahopostovanje,
Ona je bas kao zamljotres ili klimatska promena, remeti red i monotoniju. Ponovo ispisuje proslost i preoblikuje buducnost
Ljubav stvara novi ekosistem.
Mnoga bica koja dolaze iz drugih svetova prolaze bas kao ljubavnici...”
napisala je Milena u opisu svoje fotografije.

 

Inače, ovakvi modeli haljina su vrlo dostupni, ima ih skoro na svakom koraku, a ukoliko više volite, možete i da je sašijete. U svakom slučaju, nije nimalo teško izgledati sofisticirano i lepo, samo ako malo želite da se potrudite.

 

 

makonda-tracker