sofisticirano

Sa sobom je ponela – i KRALJIČIN POKLON: Megan Markl očarala veličanstvenom haljinom s plaštom na Elizabetinoj sahrani

0

Supruga princa Harija možda je u nekoj meri u senci Kejt Midlton, ali nije ništa manje lepo stilizovana od nje na ispraćaju pokojne kraljice Elizbete

foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia
foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

Iako se o njoj definitivno najviše pričalo protekle dve godine, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je na jedan od najvažnijih dana u životu britanske kraljevske porodice ostala u drugom planu.


Dok njen suprug princ Hari ima brojne ceremonijalne uloge u povorci za kovčegom njegove bake kraljice Elizabete II, Megan će dan provesti u društvu svoje suparnice u borbi za engleska srca Kejt Midlton, u čijoj je senci ostala već na ulazu u Vestminstersku opatiju.


Ipak, Megan Markl i sama je na visini svog današnjeg zadatka i izgleda vrlo dostojanstveno i otmeno!

 

1 / 4 Foto: Phil Noble / PA Images / Profimedia


Supruga princa Harija pojavila se od glave do pete u crnom, kako to protokol nalaže, a njen izbor je haljina ravnog kroja i zatvorenog okruglog okovratnika, na čijoj se zadnjoj strani pruža jednostavana i istovremeno veličanstven plašt, koji daje njenoj kombinaciji dodatnu dozu aristokratskog izgleda.


Megan je uz to ponela asimetričan i nizak šešir širokog oboda, crne salonke sa štiklom i od prevrnute kože, ali je ključni deo njene kombinacije nakit. Kako kraljevska porodica neretko šalje poruke i ukazuje poštovanje ovim suptilnim detaljima, tako je i Megan odlučila da ponese sićušne minđuše napravljene od dijamanata i bisera koje joj je svojevremeno poklonila pokojna kraljica Elizabeta.


Ona je iste minđuše nosila i ranije ove nedelje, na jednom od događaja u čast kraljici.

 

 

makonda-tracker