ovo se lako kopira

Jedine pantalone koje možete nositi UVEK I SVUDA: Monika Beluči u ležernom modnom izdanju, ali dovoljnom za dominaciju

0

Monika Beluči se pojavila na 79. Filmskom festivalu u Veneciji na promociji filma Siccita.

foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Slavna Monika Beluči je prisustvovala Filmskom festivalu u Veneciji, a najlepša žena na svetu je odabrala sasvim ležernu kombinaciju, i naravno, iznela je na najelegantniji mogući način.

 

Lepa Italijanka pozirala je fotografima u, za nju, neobičnom izdanju, s obzirom na to ako se prisetimo njenih ranijih pojavljivanja i vidimo da ona ipak ima nešto drugačiji stil. Monika je često u zapaženim kreacijama, pa elegantne pantalone i bluzu skoro da niko nije očekivao.

Crne pantalone je uklopila sa visokim sandalama, a bluza šarenog printa je začinila celu kombinaciju. I dok su svi posmatrali kako izgleda, ona je nasmejano pozirala, bez mnogo šminke i sa prepoznatljivom frizurom.

 

1 / 3 Foto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Njen zaštitni znak u poslednjih nekoliko pojavljivanja su i naočare za sunce koje su i sad bile neizbežne, a s obzirom na to da je glumica protivnik bilo kakvih estetskih korekcija, nemoguće je da ne primetimo koliko dobro i osveženo izgleda.

 

Model pantalona kakav nosi slavna glumica možete naći bilo gde, jako su moderne, a u njima ćete uvek izgledati elegantno, pristojno i stilizovano.

 

 

makonda-tracker