FOTO

"Lažni" bikini koji će se dopasti svakoj ženi: Nina Badrić ima model kupaćeg kostima kom ne možete odoleti decenijama

0

Nina Badrić provodi letnje dane u svojoj kamenoj kući na Hvaru koju je uredila po ličnim standardima i napravila svoju oazu.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Nina Badrić je sinonim za istančan modni ukus, a ovog leta nam je prikazala nestvarne haljine i kupaće kostime koji pristaju svim ženama i vrlo su jednostavni.

 

Iz dosadašnjih Nininih objava videli smo da je veliki fan jednodelnih kupaćih kostima, ali isto tako smo se uverili i da voli da eksperimentiše, jer na moru je sve dozvoljeno.

Lepa pevačica je ovog puta pozirala na bajkovitom kamenjaru u takozvanom lažnom bikiniju, koji je savršen kao i sve dosad što smo od Nine videli, ali je i neuobičajen. Naime, ona je ponela kupaći kostim u svetloplavoj boji koji je, kad gledate spreda, jednodelni, ali ako gledate s druge strane, onda je zbog golih leđa dvodelni.

Efekat koji je postigla je zaista neverovatan, ali ništa manje i nismo očekivali od Nine, s obzirom na to da ona uvek blista u originalnim izdanjima.

Zanimljivo je da ovakav model bez bretela i sa sitnim mašnama na kukovima fantastično izdužuje figuru i sužava struk, pa će svaka žena izgledati kao kraljica plaže sada na kraju leta.

 

 

makonda-tracker