ISPROBAJTE

Model koji je osvojio žene: Danijela Martinović ima savršene oversized farmerke koje ćete nositi u svakoj prilici

0

Danijela Martinović osvaja publiku svojim predivnim glasom, ali i istančanim modnim ukusom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Danijela Martinović važi za jednu od stilizovanijih žena na hrvatskoj sceni, a njen izgled je uvek pažlljivo odabran, elegantan i pristojan.

 

Danijela nikad nije želela da se o njoj piše iz nekog drugog razloga, osim ako to nije njena karijera, ali bilo je nemoguće da javnost bude nezainteresovana za njen život nakon raskida veze duže od dve decenije sa kolegom Petrom Grašom.

Međutim, pevačica se sada fokusirala na svoje nastupe, a iako smo od nje navikli na uvek elegantne haljine koje osvajaju na prvi pogled, ovog puta, ona nas je iznenadila.

 

Danijela je odabrala ležernu kombinaciju za uživanje na terasi, a model farmerki koji ona ima, morate nabaviti što pre! Splićanka je obukla farmerke jako šiokih nogavica s iscepanim detaljima, a pri dnu ih je zavrnula tako da sve podseća na opušteni stil. Siva majica i marama kao detalj u kosi, samo su dodatno urbanizovale Danijelin autfit i dale nam ideju kako sutra da izgledamo.

Inače, farmerke sa predimenzioniranim nogavicama su pravi hit ove sezone, iako još uvek postoje žene koje im odolevaju. Postoje mišljenja da ovakvi modeli proširuju, međutim, to je zabluda. Široke farmerke su vaša nova street style kombinacija za sva vremena!

 

 

makonda-tracker