umetnica mora biti lepo obučena

I region je oduševljen! Konstrakta poslednje veče Beer Fest-a obeležila originalnim monohromatskim odelom (FOTO)

0

Završno veče Beer Festa obeležila je, pored ostalih, i Konstrakta koja je nakon učešća na Evroviziji postala regionalna senzacija.

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Ana Đurić Konstrakta, umetnica koja je osvojila veliko peto mesto na Evroviziji i svojom pojavom i originalnošću ne prestaje da intrigira region, nastupila je i na Beer Festu.

 

Ona je posebna po mnogo čemu, a jedna od njenih karakteristika je i specifičan stil i način odevanja. Konstrakta je originalna, a praktična i definitvno nije rob trendova.

I dok se brojne muzičke zvezde takmiče koja će imati skuplju, kraću ili efektniju toaletuu, Konstrakta se pojavi u sasvim suprotnom i oduva sve svojom pojavom.

 

Navikli smo da ona bude glavna tema kad je u pitanju odevanje, oduševila je i zaintrigirala celu Evropu, a ovog puta Beograd je ostao bez daha. Konstrakta se pojavila u predimenzioniranim belim pantalonama i istoj takvoj košulja-haljini. To je to. Njen scenski nastup čini sve ostalo.

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Kao i uvek, ona ima detalj koji ulepšava celo izdanje i uvek se po nečem specifičnom dodatno razlikuje. Ovog puta, imala je ogrlicu i prstenje, a tradicionalne šiške i crveni karmin su naravno nezaobilazni.

 

Ovakvo odevanje odgovara onima koji vole ležerno i udobno da se osećaju u onome što nose, a s druge strane, neguju stil po kom su prepoznatljivi. Bez sumnje je da će Konstrakta još dugo biti tema regionalnih medija zbog svoje originalne pojave, ali i harizme koju poseduje.

 

makonda-tracker