žena koja inspiriše

Čini figuru zavodljivom, ide i uz štikle i uz ravno: Tamara Dragičević ima haljinu koju će moći da nosi decenijama

0

Srpska glumica nedavno je ponela komad koji je zamisliv u svim prilikama: od najsvečanijih do najležernijih, a kakav utisak ostavlja zavisi od obuće

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najpopularnijih domaćih glumica Tamara Dragičević vratila se u Srbiju nakon što je s porodicom provela divan odmor u Italiji. Njen suprug i kolega Petar Benčina i njihova deca Staša i Lazar putovali su kroz jednu od najlepših zemalja planete, uživali u italijanskoj kuhinji i svim čarima koje nudi Apeninsko poluostrvo, ali zabava se nije završila po povratku u Srbiju!


Čim su doputovali, oni su priredili rođendansku žurku malom Lazaru, najmlađem članu ove vesele porodice, a uslišili su mu želju da zema proslave bude safari. Žurka na otvorenom podrazumevala je dekoraciju inspirisanu Afrikom i divljim životinjama, a ponosna mama pripremila je za ovu priliku poseban stajling.

 

Tamara se, naime, opredelila za haljinu koja se svojom neutralnom bojom savršeno uklopila u temu slavlja, ali ovaj model bez problema možemo da zamislimo i na crvenom tepihu, u noćnom provodu...


Glumica je ponela predivnu slip haljinu, koja je poznata kao model koji svaku ženu pretvara u femme fatale.

 

1 / 4 Foto: Instagram

 

Ona je tokom devedesetih utemeljena kao ultimativni način da se s lakoćom postigne zavodljiv izgled, a od tada do danas dostigla je status pravog modnog klasika. Najpopularnije su satenske varijante, a vremenom je slip haljina ušla i u svakodnevnu modu, pa se pravi od različitih materijala i u različitim dužinama.


Tamara se za ovo porodično slavlje odlučila za nude toaletu midi-dužine, vrlo lagan komad s V-izretom i tankim bretelama, a da bi izgledalo još ležernije, udobnije i praktičnije, kombinovala je haljinicu s ravnim braon papučama.


Glumica je sve "začinila" nizom narukvica, jednostavnom tankom ogrlicom s priveskom i, kao i obično, efektnim minđušama, dok je kosu pustila da pada niz leđa.


Savršeno!

 

 

makonda-tracker