žena koja ne greši

Devojački, zabavno & senzualno! 3 mini-haljine kojima nas je Tamara Kalinić hipnotisala ovog leta

0

Najjednostavnije, a ujedno i najlepše kratke haljine za posebne prilike ove sezone nam je pokazala najpoznatija srpska influenserka Tamara Kalinić

foto: Instagram, /tamara
foto: Instagram, /tamara


Popularna influenserka Tamara Kalinić jedna je od najuspešnijih žena u ovom poslu, i to na globalnom planu! Srpska trendseterka s adresom u Parizu putuje svetom, zauzima prvo mesto na najprestižnijim revijama i iz dana u dan oduševljava modne znalce svojim modnim kombinacijama, a broj njenih poštovalaca munjevito raste.


Tamarin stil savršen je spoj klasike s najaktuelnijim trendovima, a upravo su takvi modeli kratkih haljina u kojima smo je viđali proteklih nedelja.

 

Krajem juna, šarmantna influenserka oduševila nas je na reviji brenda Louis Vuitton, kada se pojavila u jednostavnoj mini-haljini s kratkim rukavima. U pitanju je model zatvorenog okovratnika koji se širi od kukova i oduše mladalačkim duhom, a ovakve haljine mogu da se nose s maltene svim vrstama letnje obuće: espadrilama, sandalama, baletankama, papučama, belim patikama...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Ipak, Tamara je rešila da upotpuni svoje izdanje neočekivanim crnim čizmicama, a sve je zaokružila predivnom žutom torbom pomenute modne kuće.


Nekoliko sedmica kasnije, Tamara Kalinić se na jednom događaju pojavila u jednoj od verovatno najlepših haljina u kojima smo je do sada videli (a u slučaju njenog garderobera, konkurencija je ogromna!).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Reč je o Maison Valentino modelu efektne zelene boje, koji pada pored tela i ima efektan izrez između grudi, a da sve bude još senzualnije, bretele padaju niz nadlaktice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Pre nekoliko dana, influenserka je otkrila kako se opušta na prelepom italijanskom ostrvu Kapri, za jedan događaj odabrala je mini-haljinu raskošne tamnoljubičaste boje s potpisom brenda Luisa via Roma.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)

 

Njen izbor bila je još jedna kratka toaleta sa smelim izrezom ispod grudi, što je najdominantniji trend ove godine, a haljinu pridržava jedna traka koja se pruža preko ramena.

 

 

makonda-tracker