jednostavno, a moćno

Podižu zadnjicu & stvaraju iluziju struka: Ela Dvornik otkrila farmerke s magičnim moćima

0

Najjednostavniji komad džinsa može da bude sve što vam je potrebno da biste oblikovali telo, a hrvatska influenserka zna i kakav model potražiti

foto: Instagram, elladvornik
foto: Instagram, elladvornik

Najpoznatija hrvatska modna influenserka Ela Dvornik Pirs nesebično sa svojim pratiteljkama na Instagramu deli svoje male tajne savršenog izgleda.


Ona spada u retke za koje nije neobično da smelo pokažu kako izgledaju bez trunke šminke, u sasvim prirodnom izdanju i nakon celodnevne igre s decom i brige o njima, a isto tako ume da zasira poput najlepših holivudskih zvezda.

 

Nedavno je sa svojim fanovima podelila kako sasvim besplatno napraviti raskošnu frizuru koja izgleda kao da ste proveli sat vremena u frizerskom salonu, a sada ima još jedan trik!

 

Naime, Ela je na svom profilu na Instagramu objavila snimak na kom je vidimo u basic modelu farmerki koje mogu da se nose cele godine. Iako je naizgled sasvim običan komad džinsa, on ima važnu "tajnu": dizajniran je tako da vizuelno izduži i oblikuje telo.

 


Ela se odlučila za skinny model koji ima push-up efekat, što znači da vizuelno podiže zadnjicu i čini da deluje zategnutije, a budući da je dubok stvara i iluziju struka. Uz to, ovakve farmerke naglašavaju obline, ističu samo najlepše na telu i čine da figura deluje zamamnije.

 


Ela je otkrila da je u pitanu Push Up Wonder, model brenda Salsa, ali slični modeli dostupni su nam na svakom koraku — samo ih pažljivo pogledajte i obavezno probajte pre kupovine!

 

 

 

makonda-tracker