uvek trendi

I za šetnju i za svadbu, a uvek šik! Ova torbica Tamare Dragičević je jedna od najlepših koje ste videli ove sezone

0

Jedna od najpopularnijih domaćih glumica ovih dana s porodicom boravi u Italiji, a kad smo u Italiji stajliš izgled se podrazumeva, zar ne?

foto: Instagram, /tamaradragicevic
foto: Instagram, /tamaradragicevic

Glumica Tamara Dragičević i njen suprug i kolega Petar Benčina uživaju u uzbudljivom i sadržajnom letu!


Nakon što se okončala pozorišna sezona, par svaki slobodan trenutak provodi s prijateljima i sa svojom decom, a sada su se porodično uputili put Italije.

 

Glumci već neko vreme sa ćerkom Stašom i sinom Lazarom uživaju u čarima Firence, a Tamara je već podelila nekoliko simpatičnih fotografija i snimaka nastalih na ovom odmoru.

 

Kao i obično, jedna od naših omiljenih glumica je savršeno stilizovana, a jedan od najefektnijih autfita koje je ponela ovih dana izgleda savršeno za visoke letnje temperature. Tamara je, naime, u Italiji pozirala u kratkom komadu od džinsa , jednostavnom modelu koji podseća na predimenzioniranu košulju i ima šire rukave do laktova.


Ipak, još interesantniji deo ove kombinacije jeste njen odabir aksesoara — neodoljiva slamnata torbica!


Glumica je u jednoj šetnji ponela torbu pletenu od svetle slame, trendi model polukružnog oblika sa dugačkim kaišem, kakva je savršen izbor za letnju sezonu.

 


U pitanju je, inače, model koji je glumica nedavno nosila na jednom venčanju na otvorenom i savršeno ga uklopila uz elegantniji stil, a sada vidimo da je zgodan i u ležernoj prilici.

 

Slama i rafija odavno već nisu rezervisane samo za modu za plažu, već su i te kako ušetale u svakodnevni stil, a tokom leta one su ključni deo svakodnevnih street style varijanti.


Torbe od slame oduvek su važile za modni detalj koji čini da se na plaži osećamo kao zvezde, a sada su dopuštene i daleko od obale. Kako modni stručnjaci ističu, one svakoj odevnoj kombinaciji dodaju element leženosti i doprinosi da izgledamo još ležernije, opuštenije i — letnje.

 

Proteklih godina imali smo priliku da vidimo veliki broj različitih modela, oblika i veličina , pa tako možete pazariti slamnatu torbicu s elementima džinsa, tkaninama ukršanim tufnicama i brojnim drugim motivima, u različitim bojama...


Najpopularniji modeli proteklih sezona slični su onom koji je odabrala Tamara Dragičević: manji, kruti i neobičnog oblika, ali sasvim dovoljni da spakujete sve dnevne potrepštine.


Jedan od modela koji najčešće viđamo jeste okrugla slamnata torbica...

 

 


... zatim modeli koji podsećaju na korpe...

 


... a naš favorit su duboke torbice na preklop!

 

 

 

makonda-tracker