uvek je umela da izabere

Za Bena se udala u najjednostavnijoj, ali svaka je VELIČANSTVENA: Ovo su SVE VENČANICE koje je nosila Dženifer Lopez

0

Pre nego što je rekla sudbonosno "da" Benu Afleku, pevačica i glumica Dženifer Lopez udavala se tri puta i svaki put je odabrala je romantičnu kreaciju iz najslađih ženskih modnih snova

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Džej Lo, žena koja je sama po sebi brend, odrekla se svog prezimena i ubuduće ćemo je znati kao — gospođu Dženifer Lin Aflek!


Proslavljena pevačica i glumica i glumac Ben Aflek rekli su jedno drugom "da" na maloj i intimnoj ceremoniji u Las Vegasu, a latino diva ne krije da je van sebe od radosti.


Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. Pokazalo se i da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina smo bili strpljivi — poručila je Dženifer i dodala da je njeno venčanje s Benom Aflekom bila najbolje veče u njihovim životima.

 

Džej Lo je za ovu priliku odabrala dve venčanicu: jedna je model libanskog dizajnera Zuhaira Murada, dok je druga vintidž komad "iz jednog starog filma", kako pišu američki mediji. U oba slučaja, lepotica portorikanskog porekla odlučila se za jednostavnost i sve je bilo u drugom planu u odnosu na njenu i Aflekovu ljubav, pa čak i njen stil, koji je uvek prvo što svi primete kada se par negde pojavi zajedno.

 


Ipak, ovo nije prvi put da Dženifer vidimo u venčanici van filmskog platna, a ranije je birala daleko složenije kreacije od ove u kojoj je konačno rekla "da" čoveku svog života.


Džej Lo je bila verena pet puta, a udala se triput, a više puta se pojavljivala u venčanoj haljini, na filmu i van njega.

 

Prvi put se udala za Odžanija Nou 1997. godine, a tada smo je videli u dugačkoj beloj haljini s bretelama, koja prati liniju tela i u potpunosti je prekriva čipka.

 

 

Njen drugi suprug bio je njen bivši plesač Kris Džad, s kojim je ostala manje od godinu dana u braku, a "da" mu je rekla u još jednoj čipkastoj toaleti — dugačkoj venčanici sa šlepom, romantičnim V-izrezom koji oivičava čipka i providnim dugim rukavima ukrašenim kristalima.

 

 

Uz to je ponela i raskošan veo od čipke, kao i efekne dijamantske minđuše.


U venčanici smo potom videli Džej Lo u filmovima "Neplanirano venčanje", "Dosta je", "Ti si taj", "Kralj sambe", "Shotgun Wedding"...

 


U stvarnom životu je sledeći put obukla venčanu haljinu 2004. godine, kada se udala za pevača i glumca Marka Entonija, s kojim danas ima ćerku Eme i sina Maksimilijana.

 

Par je zajedno proveo deset godina, a u brak je latino zvezda zakoračila u pripijenoj haljini koja ističe njene atribute, a ispod zadnjice se postepeno širi.

 

 

U pitanju je venčanica bez rukava sa dugačkim i slojevitim šlepom, a Dženifer je nosila i jednostavan veo koji joj je padao do dna leđa.

 

 

 

 

makonda-tracker