da li vam se dopada?

Kombinacija vrlo laka za kopiranje, a jako upečatljiva: Milica Pavlović u autfitu kojem ne možete odoleti

1

Ona je izabrala efektne komade koji odišu seksepilom. 

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović je zajedno sa jednom kompanijom predstavila električne autobuse na našem tržištu, ali je u isto vreme i oduševila sve prisutne svojim jednostavnim, ali upečatljivim stajlingom. 

 

Ona je došla u vrlo interesantnoj crvenkastoj kombinaciji koja je sastavljena iz dva dela, odnosno od duboke suknje i top majice sa tankim bretelama. 

 

 

Suknja od vrlo interesantnog materijala bila je krojena tako efektno ističe vitak struk svakoj ženi koja je obuče, ali u isto vreme zbog svoje širine i šlica koji se nalazi pozadi donosila specifičan sofisticiran izgled. 

 

Milica Pavlović
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Suknja, pretpostavlja se, dolazi u kompletu sa top majicom sa tankim bretelama koje su na vrlo interesantan način pevačici padale sa ramena i tako davale posebnu dimenziju njenom stajlingu. Takođe, jedna traka je presecala i njen duboki dekolte koji je ukrasila i zlatnom ogrlicom. 

 

Na ruci je imala i narukvicu u istoj nijansi, a od detalja je dodala belu torbicu, beličaste naočare, znaltne decentne minđuše i zlatne sandale koje su se savršeno uklopile uz njenu kombinaciju. 

 

Kako se vama dopada Miličin stajling?

 

 

1 / 7 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

 

makonda-tracker