pogledajte i vi

Izazovno i seksi u proverenoj kombinaciji: Sestra Nine Badrić je prava lepotica sa stilom VATRENE Italijanke

0

Nina Badrić je na glamurozan način proslavila 50. rođendan i okupila brojne poznate ličnosti, a među njima i osobu koja joj je najvažnija u životu.

foto: Nina Badrić, Instagram
foto: Nina Badrić, Instagram

Pevačica Nina Badrić je sa nestrpljenjem očekivala svoj 50. rođendan za koji je upriličila veliku proslavu i pozvala svoje najdraže ljude.

 

Kao i uvek, navikli smo da Nina privuče pažnju svojim izgledom, pa je tako pevačica imala nesvakidašnju haljinu, ali za njom nije zaostajala ni njena sestra Sunčica koju nemamo prilike često da viđamo u javnosti.

 

Sunčica je njena mlađa sestra, jedna od dve, a Nina je često isticala koliko joj sestre znače u životu. Sunčica je na gala proslavu obukla crnu haljinu sa dosta proreza po sebi i pokazala svima koliko umerena, ali i izazovna može biti, a crna boja je definitivno uvek pun pgodak.

Inače, ona sa sinom živi u Rimu, a Nina Badrić koristi svaki slobodan trenutak da provede vreme sa njima, pa ih redovno i posećuje. Poznato je i da je Sunčica jedno vreme bila sestrina menadžerka.

 

Sestrama je stil i elegancija urođena izgleda, pa je tako Nina svojom ekscentričnom haljinom i originalnim krojem privukla jednu vrstu pažnje, dok je Sunčica proverenom kombinacijom istakla sve svoje atribute i pokupila komplimente.

 

 

makonda-tracker