Roze boje nikad dosta!

Lepršava, šik, BARBI! Penelope Kruz ima najlepšu haljinu s tregerima koju smo videli ove sezone

0

Roze boja apsolutni je hit letnje sezone, a Penelope Kruz ponela ju je tako da dokazuje da pink tonova nikad nije previše

foto: John Nacion / StarMax / Profimedia
foto: John Nacion / StarMax / Profimedia

Španska glumica Penelope Kruz definitivno ume da se obuče tako da ostavi utisak, a njena najnovija odevna kombinacija jedna od efektnijih do sad!


Slavna oskarovka prisustvovala je u Njujorku svečanoj večeri u organizaciji modne kuće "Chanel", čije je Penelope zaštitno lice, u okviru Filmskog festivala "Tribeka".

 

U pitanju je festival koji su osnovali Robert de Niro, Džejn Rozental i Krejg Hatkof koji okuplja nemali broj zvezda svake godine, a neretko ga prate gala večeri poput ove koju je sada upriličio francuski brend "Chanel".


Penelope Kruz stigla je na zabavu u haljini vrlo jarke boje koju potpisuje ova modna kuća, a reč je o maksi modelu koji je u gornjem delu pripijen uz telo, dok se od kukova širi i pada do poda.

 

1 / 7 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Glumica je odabrala teksturisani model od materijala nalik satenu koji je sastavljen od decentnih sitnih logotipa modne kuće "Chanel".


Zanimljiv detalj su tregeri s dugmićima umesto klasičnih breteli, koji su obično rezervisani za ležerniji stil, ali su dizajneri uspeli da ih iskoriste i za eleganciju.
Penelope je svoje lepršavo izdanje upotpunila kvadratnom torbicom istog brenda, a tu su i crne sandale.


Naizgled jednostavno, a pravo malo modno remek-delo — i dokaz da pink boje nikad nije previše!

 

Ovo nije prvi put da Penelope bira pink "Barbi izdanje" u poslednje vreme, budući da se i na žurki povodom dodele Oskara pojavila u roze haljini, i to "Chanel" mini modelu koji je inspirisan klasičnim kompletom ove kuće.

 

1 / 4 Foto: Profimedia, The Grosby Group / BACKGRID

 

 

makonda-tracker