prolećni stil za desetku

IZGLEDAĆETE LJUPKO I TRENDI, A BIĆE VAM TAKO UDOBNO! Evo kako se pravilno nose različite vrste TEKSAS HALJINA

0

Pogledajte na koji način možete kombinovati četiri najpopularnija modela haljina od džinsa kako biste izvukli maksimum iz ovog prolećnog komada

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ovi saveti mogli bi vam biti od pomoći ako planirate da svoj svakodnevni stil ove sezone začinite ovim upečatljivim komadom

 

Teksas košulja-haljina

 

teksas haljina
foto: Profimedia

Ovaj model haljine od džinsa svakako je najpopularniji, a najbolje izgleda kad se nosi golih nogu, odnosno bez čarapa, i uz bele patike. Međutim, ako želite za nijansu elegantniji izgled, probajte ovakvu haljinicu s espadrilama s podignutom petom!


Teksas haljina tregerima

 

teksas haljina
foto: Profimedia

Haljine s tregerima imaju pomalo retro prizvuk i — isto kao pantalone s tregerima napravljene od džinsa — definitivno nisu za svakoga. Potrebno je pronaći model baš za vašu liniju i, naravno, mudro ih kombinovati, a uglavnom se nose s običnim majicama i espadrilama ili baletankama.

 

 

Ovakav model pruža nežan i mladalački izgled, pa je s njim dopušteno mešati pomlao detinjaste komade: roze ili imajicu s aplikacijama crtanih junaka ili nacrtanim minijaturnim ananasima, otkačen kačket i sl. Naravno, izbegavajte ovakve haljine u prilikama kada se očekuje da se doterate.

 

Teksas haljina na kopčanje

 

teksas haljina
foto: Profimedia

Haljina koja se u potpunosti kopča spreda slična je košulji-haljini, ali se uglavnom ne smatra "produženom košuljom". Ovaj model je na scenu u velikom stilu pre nekoliko godina vratila Aleksa Čang, a obično je u pitanju haljina od nešto debljeg i krućeg materijala pa se može nositi i u kombinaciji s čarapama.

 

Što se tiče obuće, sjajan način da nosite takvu teksas haljinu jeste spoj s nekim cipelama za svaki dan, poput oksfordica, a ako je nešto toplije odlično će izgledati uz baletanke.


Teksas boho haljina

 

teksas haljina
foto: Profimedia

Ko kaže da su haljine od džinsa rezervisane za sportski stil i strogo casual varijante? Ukoliko se odlučite za boho model, možete izgraditi vrlo šik odevnu kombinaciju uz duhu sedamdesetih! Najbolje od svega je to što mogućnosti za kombinovanje s obućom brojne: patike, baletanke, sandale, papuče, ali i espadrile visoke pete, čizme različite visine, a ukoliko naletite na vrlo elegantan model, možete se provući čak i s belim salonkama i šeširom.

 

Ukoliko želite da dodate svom garderoberu haljinu od džinsa, obavezno pogledajte ovu galeriju i potražite inspiraciju — iznenadiće vas koliko različitih modela postoji!

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker