POGLEDAJTE

Žene fudbalera na svadbi Kaće Grujić: SOFISTICIRANA Mirka Vasiljević, SMELA Ana Rajković i PROVOKATIVNA Snežana Borjan

5

Glamurozno venčanje Katarine Grujić i Marka Gobeljića je i dalje glavna tema svih medija.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Marko Gobeljić su organizovali crkveno venčanje i veličanstvenu svadbu kojoj su prisustvovala brojna imena sa srpske javne scene.

 

I dok je mlada blistala u neverovatnim venčanicama, za atmosferu su bile zadužene i njene kolege koje su se latile mikrofona, a zanimljivost ove svadbe su i druge žene fudbalera koje su svojim izgledom očarale prestonički hotel i sve goste.

Neke od najpopularnijih i najatraktivnijih žena su se potrudile da na glamuroznoj svadbi ostave fascinantan utisak, te su tako Snežana Borjan, Ana Rajković i Mirka Vasiljević uspele svojim toaletama da skrenu pažnju na sebe.

Mirka je odabrala dugu crnu haljinu koja je odisala elegancijom, a talasastom kosom je potigla dodatni efekat i privukla sve poglede ka sebi.

 

Sa druge strane, Ana Rajković, supruga Predraga Rajkovića, neretko objavljuje različite footgrafije na Instagramu, pa smo se već uverili da neguje dobar stil, a na ovoj velikoj svadbi je naprosto sijala.

Ona je ponela prozirnu dugu haljinu sa velikim izrezom i materijalom koji ima plavi odsjaj, što je apsolutni hit ove sezone. Kosu je pokupila u niski rep, a ceo stajling je zaokružila elegantnim štiklama i torbicom u srebrnoj nijansi.

Reklo bi se najizazovnija je bila Snežana Borjan, a od nje smo to i navikli. Ona je imala jako provokativnu haljinu koja je dosta toga otkrivala, a možete se i sami uveriti da je jako teško opisati njen specifičan, originalan i holivudski izgled ukrašen srebrnim detaljima.

 

Da li su ove dame uspele da zasene i prelepu mladu koja je zasigurno blistala, procenite sami i odlučite se koja je od njih vaš favorit?

 

 

makonda-tracker