šta vi mislite?

Svi su čekali da se ONA POJAVI: Kraljica Elizabeta II u modnom izdanju koje se za nijansu RAZLIKUJE od uobičajenog

2

Veliki broj građana se okupio kako bi ju je pozdravio... 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kraljica Elizabeta II konačno se pojavila na pred građanima koji su se okupili da je pozdrave. Ona im je mahnula sa balkona Bekingemske palate, a sve ovo je deo ceremonije, odnosno proslave njenog Platinastog jubileja u Londonu. 

 

 

Sa balkona ona je i posmatrala ceremoniju koja je upriličena u njenu čast. Ona je obukla nežnu kombinaciju, odnosno istu onu koju je Bekingemska palata već objavila kada je kraljica pozirala na rođendanskoj fotografiji. 

 

 

Iako je stil kraljice Elizabete dosta upečatljiv zato što ona, prema nekim tumačenjima uvek nosi kombinacije jarkih nijansi kako bi skrenula pažnju na svoja javna pojavljivanja, ona je za ovaj događaj odabrala da obuče nežnu nijansu, smernih i neutralnijih tonova. Ona izgleda veoma sofisticirano i glamurozno, pa iako je njen komplet sveden, ipak je dovoljno upečatljiv. 

 

 

 

Sa kraljicom je na balkonu su se pojavili i vojvoda od Kenta princ Edvard, kraljičin prvi rođak po ocu kralju Džordžu VI. Na balkonu su joj se pridružili i ostali članovi porodice koji obavljaju službene dužnosti. 

 

 

Na današnjoj svečanosti bilo je i slavnih muzičkih gostiju poput Roda Stjuarta koji je sa porodicom pozirao ispred kapija Bakingemske palate.

 

Slavlje u čast Platinastog jubileja trajaće do nedelje, petog juna.

 

 

makonda-tracker