Prvi korak ka američkom snu

Ponos, pepito haljina i holivudski glamur! Nikola Đuričko i njegova supruga oduševili na crvenom tepihu

4

Jedan od omiljenih srpskih glumaca već neko vreme živi u Americi, gde je igrao u novoj sezonu čuvene serije "Stranger Things", a njegova supruga Ljiljana i on bili su među glavnih zvezdama crvenog tepiha na predstavljanju nastavka ovog ostvarenja

foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Photo Image Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikola Đuričko, jedan od najboljih glumaca svoje generacije, rešio je pre nekoliko godina da okuša sreću u Holivudu, pa se s porodicom preselio u Los Anđeles.


Ubrzo potom, uspeo je da dođe do uloge Jurija u četvrtoj sezoni ultrapopularne serije "Stranger Things", koja će uskoro ugledati svetlo dana. Dok čekamo da se na "Netfliksu" pojavi nastavak ove serije i dobijemo priliku da gledamo srpskog glumca u novoj roli, u Njujorku je održana svečana premijera.

 

Rame uz rame s velikim svetskim zvezdama našao se i Đuričko, kom je na crvenom tepihu društvo pravila supruga Ljiljana.


Dok je Nikola bio od glave do pete odeven u crno i odlučio se za klasično odelo s prslukom, njegova izabranica je ponela strukiranu rolka-haljinu kratkih rukava i s pepito dezenom koji je u gornjem delu sitan, a u donjem krupniji.

 

1 / 4 Foto: Roy Rochlin / Getty images / Profimedia


Đuričko i Ljiljana u braku su od 2002. godine, kada su se venčali na intimnoj ceremoniji, a glumac je jednom prilikom jednostavno objasnio zašto su stali na ludi kamen.


Venčali smo se jer nam je bilo lepše kad smo zajedno. Bude svađa i nervoze, ali nam je i dalje lepše kad smo zajedno — rekao je Nikola svojevremeno.

 


Đuričko je, inače, više puta istakao da je Ljiljana ta koja vodi glavnu reč u njihovom domu i brine o svemu.


Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva — rekao je Đuričko jednom prilikom za "Gloriju".

 


 

makonda-tracker