prava inspiracija

U BOJI STRASTI i stoji svakoj figuri: Kraljica Leticija HIPNOTISALA Španiju jednom od najlepših prolećnih haljina

1

Svaki put kad supruga kralja Felipea ponese crvenu odeću, modni portali budu preplavljeni njenim fotografijama. I s razlogom!

foto: EPA-EFE/Chema Moya
foto: EPA-EFE/Chema Moya

Španska kraljica Leticija prisustvovala je juče u Madridu skupu pod nazivom "Konkurentske prednosti snimanja u Španiji", koji je organizovalo špansko Ministarstvo za telekomunikacije i digitalnu infrastukturu.


Tim povodom je u Španiji boravili oko 40 rukovodilaca audiovizuelnog sektra iz Amerike kako bi se informisali o mogućnostima za snimanje u ovoj zemlji, a Leticija je, u skladu s holivudskim društvom, bila odevena tako da bi joj pozavidele i filmske dive.

 

Poznata kao ljubiteljka haljina A-kroja, supruga Felipea VI još jednom je odabrala ovaj model, ali definitivno nesvakidašnji! Leticija se, naime, pojavila u komadu kružnog okovratnika i bez rukava, koja je u gornjem delu pripijena uz telo, dok se od struka širi i pada malo ispod kolena.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/Chema Moya

 

U pitanju je haljina s potpisom modne kuće Carolina Herrera, čiji je ključni deo efektan rajsferšlus u prednjem delu, a ona je ponovo odabrala svoju omiljenu boju — crvenu, boju Španije, ljubavi i strasti!

 

Haljine A-kroja izuzetno su popularne jer obično pristaju svakom tipu građe i svakoj ženskoj figuri jer stvaraju iluziju struka i kada on nije uzan, a zahvaljujući širenju suknje u predelu struka ili iznad njega skrivaju eventualni višak na kukovima, butinama, zadnjici...


Španska kraljica kombinovala je ovaj šik odevni predmet s nude salonkama brenda Prada i svojom starom "Maysa" pismo-tašnom Carolina Herrera koju krasi crveni zmijski dezen.


Iako obično nosi decentniji nakit, uz crveno Leticija uvek pusti mašti na volju, pa je sada odabrala viseće minđuše s listićima zlatne i srebrne boje Hosea Luisa koje koštaju skoro 240 evra.

 

 

makonda-tracker