poslovni stil

Skriva višak na stomaku i kukovima: Kraljica Leticija i jedna žena se srele u IDENTIČNIM prolećnim haljinama

0

Španska kraljica u više prilika je nosila crno-bele odevne kombinacije, a sada je pokazala još jedan zabavan način da se iskoristi moć ovog kontrasta. Ipak, nije jedina koja je to poželela juče!

foto: EPA-EFE/Jero Morales
foto: EPA-EFE/Jero Morales

Supruga španskog kralja Felipea VI prisustvovala je juče Kraljevskog odbora Saveta za osobe sa invaliditetom u Meridi. Budući da je ona počasna predsednika Saveta, Leticija je imala važnu ulogu o većanja u tradicionalnim nagradama koje se uručuju radi podizanja svesti o pravima osoba s invaliditetom, važnosti inkluzije i jednakim šansama za sve.


Kao i obično, španska kraljica bila je besprekorno doterana, a nakon niza odevnih kombinacija jarkih boja, sada se vratila modnoj klasici.

 

Leticija je za ovu priliku odabrala crno-belu haljinu jednog poznatog španskog brenda, i to komad čija cena iznosi tek oko 70 evra.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Jero Morales

 

U pitanju je model u stilu šezdesetih koji ima zatvoen okovratnik, a ispod grudi se širi u efektan A-kroj, što je sjajan trik ukoliko želite da sakrijete eventualni višak u predelu kukova i stomaka, naročito zahvaljujući visokom crnom kaišu. Ipak, jasno je da kraljici Leticiji to nije potrebno — haljina otkriva njene savršeno izvajane ruke, koje su rezultat napornog vežbanja.


Kako je njen bivši lični trener Hose Ignacio Hernandez Koronado jednom prilikom otkrio Leticija od Španije vredno trenira, a posebnu pažnju posvećuje rukama.

 

Španska kraljica Leticija, Kraljica Leticija
foto: EPA-EFE/Jero Morales

Kraljica svaki drugi dan radi vežbe snage. Uvek ih preporučuje. Ako je kralj slobodan, i on joj se pridruži u teretani — rekao je on pre nekoliko godina i dodao da Leticija radi kombinaciju vežbi za bicepse i ramena, a ne zapostavlja ni tricepse, jer joj je vema važno da ima zategnute ruke.


Uz atraktivnu dvobojnu haljinu, supruga Felipea VI ponela je jednostavne crne salonke sa visokim štiklama i ručnu torbicu crne boje, čime je zaokružila svoj svedeni izgled i još jednom pokazala da izuzetan stil ne treba ni mnogo novca ni mnogo eksperimentisanja.

 

Posebno je simpatično što je dobitnica jednog priznanja Imakulada Vivas Teson nosila identičan model haljine, što su obe primetile uz širok osmeh.

 

Španska kraljica Leticija, Kraljica Leticija
foto: EPA-EFE/Jero Morales

 

makonda-tracker