veličanstveno

Cela porodica usklađena, a mama — KAO SAN! Kaput-haljina Kejt Midlton koja je mnoge podsetila na princezu Dajanu

0

Uskršnji stajling vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton odiše elegancijom kakva se viđa samo u kraljevskim krugovima

foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kraljevska porodica prisustvovala je Uskršnjoj službi u Kapeli Svetog Đorđa u zamku Vindzor, a ovo je jedna od retkih prilika da na okupu vidimo princa Džordža, princezu Šarlot i njihove roditelje. Naime, mališani od izbijanja pandemije virusa korona češće ostaju kod kuće, ali za važne datume obavezno naprave izuzetak.


Očigledno su rešili da svi budu modno uklađeni, pa tako Džordž i princ Vilijam nose slična odela i košulje, dok su Kejt Midton i Šarlot u svetloplavim haljinama.

 

Vojvotkinja od Kembridža odabrala je za ovu priliku kaput-haljinu s potpisom Emilije Viksted, komad koji je već nosila 2017. godine. U pitanju je komad čiji gornji deo prati figuru, dok se od struka naglašenog tankom trakom širi u vidu plisirane suknje.

 

1 / 5 Foto: Jeff Gilbert / Shutterstock Editorial / Profimedia


Ovaj vrlo šik komad Kejt je upotpunila svetloplavom pismo-tašnom brenda Emmy London, nešto tamnijim plavim rajfom Džejn Tejlor koji je ponela kao fascinator i Emmy London salonkama iste nijanse. Sve je začinila vrlo efektnim biselnim minđušama, koje su naglasile otmenost ove kombinacije.


Sudeći po britanskim medijima, Kejt je ovim autfitom želela da da omaž pokojnoj princezi Dajani, majci princa Vilijama, koja se u sličnoj košulji-haljini identične nijanse pojavila u Kanberi pre skoro 40 godina.

 

Princeza Dajana
foto: John Shelley Collection / Avalon / Profimedia

 

 

makonda-tracker