zavodljiva

Ističe samo najbolje na ženskom telu: Haljina iz mašte Viktorije Bekam izazvala POMAMU među poznatim lepoticama

0

Zrači elegancijom i senzualnošću, naglašava seksepil i glavni je trend sezone!

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Eva Longorija bila je među najbolje odevenima na venčanju Bruklina Bekama i Nikole Pelc u Palm biču. Ona je za ovu priliku odabrala kreaciju s potpisom mladoženjine majke i njene najbolje prijateljice Viktorije Bekam.


U pitanju je model nazvan halter haljina, maksi model koji pada do poda i u prednjem delu ima efektne tračice i izreze, zahvaljući kojima podseća na stil devedesetih godina prošlog veka.

 

Eva je samo poslednja u nizu poznatih žena koje su odlučile da u važnim trenucima nose ovakvu kreaciju.

 


Tako je glumica Mišel Dokeri, zvezda nove Netfliksove serije "Anatomija jednog skandala", nedavno na predstavljanju ovog ostvarenja nosila sličnu toaletu. Ovaj model potpisuje Nensi Dodžaka, a u pitanju je varijanta s više izreza u predelu stomaka i dugim rukavima, za koju je potebno izdvojiti 2.000 evra.

 

Mišel Dokeri
foto: Gary Mitchell/Landmark Media / Newscom / Profimedia

Čuvena je i neobična maksi toaleta s vrlo smelim izrezima i tračicama u gornjem delu koju je nedavno ponela glumica Zendeja.

 

Zendaja, Zendeja, Timoti Šalame
foto: Profimedia

Ista dizajnerka je kreirala i mini haljinu sa sličnim "principom", u kojoj se jednom prilikom pojavila glumica Ema Votson.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nensi Dojaka (@nensidojaka)


Ovaj neobičan stil, rezervisan za one koji nemaju problem sa samopouzdanjem sjajan je način da se doda seksepila izgledu i da se svaka odevna kombinacija učini senzualnim i pomalo edgy. Vrlo dugački modeli pružaju mogućnost da se sakrije eventualni višak u predelu kukova, haljina prati liniju tela i nije pripijena uz njega, a maksi varijante pružaju i vrlo elegantan izgled.


Budući da su Viktorija Bekam i Nensi među prvim kreatorima koji su lansirali ovakvu upotrebu izreza, tračica i vrlo tankih bretela, a poznate dame već su poludele za njima, jedva čekamo da vidimo kako će se ovaj trend dalje razvijati!

 

 

makonda-tracker