predivno

Prikriva nesavršenosti i odiše glamurom: Čarobna haljina na preklop kojom je Dakota Džonson oduzela dah

0

Šarmantna glumica koja je skrenula na sebe pažnju javnosti ulogom u ostvarenju "50 nijansi — Siva" ima novi film o kom će se pričati, a na promotivnoj turneji ne prestaje da nas oduševljava svojim stilom

foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia
foto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Glumica Megi Džilenhal odlučila je da se okuša u režiji, a njen rediteljski debi je film "Izgubljena ćerka", psihološka drama u kojoj glavnu ulogu tumači Dakota Džonson.


Američka filmska zvezda odavno se izdigla iznad statusa ćerke Dona Džonsona i Melani Grifit i pokazala se kao devojka pred kojom je velika glumačka karijera, a ona nas iznova oduševljava i svojim modnim odabirima. Poslednji od njih je haljina u kojoj se Dakota pojavila na jednom od promotivnih događaja povodom ovog filma.

 


Džonsonova je, naime, pre nekoliko dana u Muzeju pokretnih slika u Njujorku očarala sve prisutne pojavivši se u šik haljini bež boje koju potpisuje britanski brend Self-Portrait. U pitanju je model sa oštrom kragnom sličan haljinama kakve je svojevremeno populariizovala belgijska kreatorka Dajana fon Firstenberg. Dakota se odlučila za komad čiji je gornji deo na preklop, dok je pripijena u predelu struka i ističe figuru, a odatle pada ravnim kroje i ističe seksepil uz pomoć efektnog šlica. Glumica je odabrala haljinu dugih rukava zanimljivog oblika, a ovaj model spada u red toaleta koje stoje gotovo svakoj figuri jer prikrivaju eventualni višak i izdužuju figuru. Haljina je sa strane ukrašena dugmićima, a Dakota je uz nju ponela salonke od prevrnute kože kuće Gianvito Rossi i kožu jaknu sa shearling detaljima brenda Toteme.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Glumica je sjajno birala boju haljine, u skladu s kremastim pramenovima koje ima odnedavno, a sve je začinila jednostavnom ogrlicom s ravnim kamenčićem bež nijanse.

 

Film "Izgubljena ćerka" premijerno je prikazan ovog septembra na Međunarodnom filmskom festivaluu Veneciji, a kritika ga je nahvalila, posebno uzevši u obzir da je u pitanju rediteljski prvenac Megi Džilenhal. Priča prati ženu koja tokom letovanja postaje opsednuta jednom ženom i njenom ćerkom i razmišlja o uspomenama na sopstveno rano majčinstvo.

 


 

makonda-tracker