stil zvezde

Učiniće da svaki stajling izgleda MAKSIMALNO ŠIK: Kaput Kejti Holms u kome možemo da zamislimo najelegantniji mart

0

Kada Kejti Holms odustane od svojih ležernih street style kombinacija za šetnje po Menhetnu, ona uvek postigne najbolji mogući utisak i barem jednim komadom opčini zaljubljenice u modu.

foto: NINA PROMMER/EPA-EFE
foto: NINA PROMMER/EPA-EFE

Kako je tradicija da se na Nedelji mode u Njujorku pojave gosti sa prestižne A-liste, ni ove godine nismo imali izuzetak! Modne revije i žurke koje se odvijaju širom Velike Jabuke standardni su deo nedelje koja se čeka čitave godine, a Kejti Holms nije odolela događaju koji će obeležiti februar.

 

 

43-godišnja glumica zamenila je svoje džempere od kašmira, kežual džins i mokasine "za svaki dan" u korist mnogo elegantnijeg izdanja koje je odabrala za reviju Tori Burč u kojoj je predstavila komade za jesen/zimu 2022.

 

Kejti Holms uslikala je u džemper-haljini koju potpisuje ova pensilvanijska dizajnerska (iz predjesenje kolekcije za 2022. godinu), a kako je sve bilo drugačije, tako smo je videli u komadima koje inače nikada i ne nosi. Za početak, ponela je minimalističke sandale ukrašene biserima i s potpeticom od kristala, što je za nju skroz interesantno — i otklon od klasične ravne obuće. S druge strane, komad koji je privukao još više pažnje jeste oversized beli kaput, koji je bio zvezda njenog stajlinga! 

 

 

Iako klasičnog kroja i sa dvorednim kopčanjem, ovaj kaput je pravi primer elegancije, čemu je dodatno doprinela i sofisticirana bela boja.

 

 

Mnoge žene neće birati beli kaput, najviše zbog opasnosti od prljanja, ali ako se usudite da to učinite, garantovano postižete šik i elegantan look.

 

 

Kejti inače voli bele kapute, pa je uslikana nedavno u modelu ravnog kroja, sa dvostrukim kopčanjem, koji pripada Mangovoj "Committed" kolekciji, ali u dosta ležernijoj varijanti.

 

 

makonda-tracker