ne može upečatljivije od ovoga

Pomera granice i seksepila i elegancije: Nataša Bekvalac ima NAJMOĆNIJI trik za nošenje predimenzioniranog odela

1

Dobro je poznato da Nataša Bekvalac rado i često nosi ženska odela, ali ona ima posebne modne trikove kada je u pitanju kombinovanje ovog efektnog odevnog komada

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Pevačica Nataša Bekvalac poslednjih meseci obožava da eksperimentiše sa svojim stilom, a osim što je često viđamo u glam haljinama, kombinezonima i ležernijim svakodnevnim izdanjima, ona ima, čini se, nosi omiljeni modni komad. U brojnim prilikama u poslednje vreme Nataša je nosila predimenzionirane komade garderobe, a uglavnom su to — supermoćna ženska odela!

 

 

Ženska odela su već dugo jedan od must have komada i na svetskoj i na domaćoj modnoj sceni, a poznate lepotice ih neretko biraju kao proveren recept za seksepil i eleganciju koja ne podrazumeva uvek suknje ili haljine. Dok su ženska odela veoma efektna i kad su uska, smelije žene obožavaju i da nose šire varijante koje na prvi pogled niti ističu obline, niti otkrivaju strateška mesta ženskog tela, a odišu samopouzdanjem i nadmoći. 

 

Nataša je upravo jedno takvo izdanje ponela tokom gostovanja u emisiji Redakcija na Kurir televiziji, a usput očitala i modnu lekciju uz par saveta za najbolje kombinovanje. Najpre, Nataša kad bira odelo, ona uvek bira oversized modele. 

 

Nju, takođe, uvek viđamo u svetlim, neutralnim nijansama ženskih odela. Zatim, tajna je u detaljima s kojima ih kombinuje. Svetlije nijanse je uvek dobro uklopiti sa crnom bojom, pa, tako, Natašino odelo ima crnu dugmad, a ona je uz njega ukombinovala i crnu tašnu i crne cipele.

 

Najmoćniji trik kojim se ovog puta poslužila ujedno je i najsmeliji. Naime, ispod odela imala je samo crni grudnjak, ali kada ispod odela nosite samo veš, to garantuje dozu maksimalnog seksepila i moći.

 

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

 

 

makonda-tracker