u njenom stilu, dosada je zabranjena!

"Vidi se da Rijana nema srpsku majku": (Ne baš) trudnička kombinacija kojom je pevačica iznenadila fanove

2

Nakon što je saopštila da je u drugom stanju, proslavljena R'n'B zvezda i milijarderka predstavila je svetu još jednu ekcentričnu odevnu kombinaciju, koja je izmamila simpatične komentare

foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Prvi put kad se pojavila u javnosti nakon što je priznala da je trudna i da će reper ASAP Roki i ona dobiti prvo dete, Rijana je pokazala da je pred nama mnogo zanimljivih odevnih varijanti i da za nju ne postoje zabranjeni komadi.


Pevačica, koja je poznata po provokativnom stilu i poigravanju nesvakidašnjim rešenjima i krojevima, nakon višemesečnog skrivanja trudničkog stomaka ima nameru da ga pokazuje u velikom stilu. Tako je juče viđena u Los Anđelesu dok je išla na večeru u autfitu koji malo šta ostavlja mašti, a u prvom planu su stomak i grudi.

 

Rijana se opredelila za monohromatsko crno izdanje, sastavljeno od helanki brenda Attico čija cena iznosi čak 550 evra, nesvakidašnjeg topa na pertlanje Žan-Pola Gotjea koji maltene potpuno otkriva prednji deo tela i košta vrtoglavih 460 evra i bomber jakne nastale kolaboracijom brendova Wardrobe.nyc i Carhartt, za koju je izdvojila 660 evra.

 

 

Sve se zaokružila naočarima za sunce modne kuće Balenciaga i nizovima zlatnih ogrlica, a utisak pojava vatrenocrveni karmin iz njene nove kolekcije.

 


Ipak, najinteresantniji deo ovog autfita nesumnjivo je neobičan top s ukrštenim vezivanjem, koji otkriva stomak i definitivno nije uobičajen deo trudničke odeće. Ili, kako je jedna tviterašica iz Srbije napisala pored prve fotografije kojom je Rijana pokazala stomačić "vidi se da Rijana nema srpsku majku da joj zvoca o golim krstima, da sve ide od nogu i da pregrne nešto".

 

makonda-tracker