sve je u balansu

Okrenuli su se oni koji je nisu prepoznali: Modna caka Džej Lo za prelazno vreme koju morate da upamtite

1

Latino diva blista u najglamuroznijim kombinacijama, ali ona se najbolje oseća u sportskim i casual varijantama za svaki dan, a upravo je takvo njeno izdanje nedavno oduševilo prolaznike u Los Anđelesu

foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez obožava svakodnevni stil i koristi svaku priliku da nosi patike, a pre nekoliko dana je jednim takvim autfitom pokazala da uz mudro promišljanje on može da bude efektan koliko i ultraglamurozne kombinacije u kojima je viđamo.

 

Džej Lo je sa ćerkom Eme viđena dok su šetale Santa Monikom, a za ovu priliku odabrala je vrlo udoban i lepršav crni kombinezon s V-izrezom koji je upotpunila kožnim kaišem modne kuće Hermès. Uz to je ponela je i crnu birkinku od krokodilske kože koja košta vrtoglavih 55.000 dolara i rasprodata je, a ovo naizgled elegantni izdanje ipak je izgledalo vrlo casual dok je latino zvezda razgledala izloge i uživala u sladoledu sa ćerkom.

 

1 / 6 Foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Budući da Dženifer nije poznata kao žena koja preferira klasiku i jednobojni stil, preko kombinezona je ponela kardigan vrlo upečatljivog dezena ― pamučni model brenda Valentino čija je crna pozadina prekrivena masivnim belim logotipima ove kuće i za koji je izdvojila 2.900 dolara. Naravno, ne morate da potrošite novac u vrednosti nekoliko kvadrata u Beogradu da biste postigli ovakav utisak: bilo koja haljina, kombinezon ili spoj košulje i pantalona u crnoj boji može da se "umekša" jednostavnim kardiganom upečatljivog crno-belog dezena i učini opušten stil efektnijim.


Da sve bude još ležernije i udobnije, Džej Lo je ponela bele ravne patike, a ne bi ona bila ona da to nije luksuzni model modne kuće Roger Vivier.


Dženifer, inače, od početka pandemije vrlo retko možemo videti napolju bez zaštitne maske, a obično nosi personalizovane ili dezenirane modele, a ovog puta se odlučila za floralne motive u svetloroze nijansi.

 

 

makonda-tracker