udobno, a moderno

Raskošni teddy kaput u senci haljine: Sofija Vergara zna savršenu kombinaciju boja za zimski dan

2

Kolumbijska glumica iz dana u dan oduševljava na ulicama Los Anđelesa svojim šik svakodnevnim izdanjima, a sada je pokazala kako kombinovati komade koji su savršen miks elegancije i ležernosti

foto: SPW / SplashNews.com / Splash / Profimedia
foto: SPW / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Sofija Vergara ponovo ima priliku glumi svoje sunarodnike ― ovog puta ozloglašenu kolumbijsku kraljicu trgovine kokainom Grizeldu Blanko, koja je u medijima ostala upamćena kao La Madrina, Kuma kokaina i Crna udovica. Zvezda serije "Moderna porodica" pojaviće se u ulozi Blankove u seriji "Grizelda", koja prati priču o životu ove krijumčarke nakroticima i njen uspon do vođe karte Medeljin (kom je pripadao i Pablo Eskobar) osamdesetih godina, kada je rad protiv droge u Majamiju bio na vrhuncu.

 

Sofija je ovih dana fotografisana u Los Anđelesu, na setu pomenute serije, kada su je paparaci uhvatili u "civilnom" izdanju, udobnom autfitu u kom je stigla na snimanje.


Glumica je za udobnu vožnju na posao odabrala izdanje koje je spoj elegancije i udobnosti, a najupečatljiviji deo njene odevne varijante je teddy kaput svetlobraon boje, dugačak model koji pada ispod kolena i idealan za januarske dane (iako možda pretopao za losanđeleski januar). Ovaj kaput Sofija je kombinovala sa superudobnim "agsicama" identične nijanse, koje su punjene krem vunom i dodatno umekšavaju korak, ali nama je posebno zapalo za ono što je nosila ispod kaputa.

 

1 / 5 Foto: SPLASH / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Glumica je, naime, rešila da braon obuću i kaput spoji s midi-haljinom sečenom u struku koja ima spušten okovratnik i geometrijsku šaru. Ovim interesantnim modelom dominiraju braon tonovi i vele linije, ali tu je i nijansa koja se savršeno kombinuje s nijansom njenog teddy-ja i čizama ― efektna burgundi.


Spoj izrazito tamne nijanse crvene boje i bilo koje iz braon palete vrlo je popularan u jesenjim i zimskim mesecima i sjajan je način da se razbije naizgled jednoličan autfit, a da sve bude još interesantnije ispod grudi se vidi zlatna šnala pojasa, koji ističe i vizuelno podiže struk.


Jednostavno i tako šik!

 

 

makonda-tracker