šta mislite?

Pun pogodak ili... razlog za podsmeh? Kanje Vest i njegova nova devojka u centru pažnje na Nedelji mode u Parizu

2

Njih dvoje su jedan od najpopularnijih parova od početka godine, u stopu ih prate paparaci i kamere, a oni svesni toga su sada odlučili da ponovo iznenade sve svojim kombinacijama.

foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia
foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Popularni par pevač i dizajner Kanje Vest i glumica i umetnica Džulija Foks ne prestaju da intrigiraju javnost, te su sigurno jedan od najpraćenijih parova od početka godine. Oni uživaju u svojoj ljubavi i tako putuju svuda po svetu i neprestano privlače pažnju. 

 

Poslednji put su se pojavili u Francuskoj, na Nedelji muške mode u Parizu. Svesni pažnje koje oni dobijaju oni su i kamerama i fotoreporterima priredili iznenađenje. 

Oni su kao i već poznati parovi odabrali dobro poznat način odevanja, tj. odlučili su da obuku prilično slične kombinacije i tako se usklade u odevanju. 

 

Komadi koje su oni obukli su bili veoma neobični, te njihovi autfiti od teksasa su iznenadili sve. 

 

Međutim, autfit Džulije Foks bio je prilično neobičan te njene komade potpisuje modna kuća Schiaparelli. 

 

Ona je nosila komade koji su neobični zato što je njena teksas jakna pre svega kropovana, ali to nije sve... Imala je neobične spiralne detalje na grudima, dok su dugnići i njene minđuše u obliku srca zlatne nijanse pa su tako "razbijali" sav teksas. 

 

Uz sve to nosila je i pantalone kratkog stuka koje su imale neobične štepove koji su davali neku neobičnu dimenziju tom komadu. Na sve je dodala i crne rukavice zajedno sa okrer cipelama koje je nosila. To nije sve, Džulija je zalizala kosu i oči našminkala po principu "faraonskog stila". 

 

 

Ni bivši muž Kim Kardašijan nije ostao naprimetan jer su pored džinsa koji je bio upečatljiv bile dominantne i njegove crne glomazna čizme koje je uklopio uz ovo. 

Veoma interesantan je bio i jedan komentar na Tviteru koji je bio upućen gore pomenutom paru: 

 

 

Kako se vama čine njihovi komadi?

 

 

makonda-tracker