da li biste je nosili?

Kroj dekoltea koji menja istoriju mode: Severina u elegantnoj haljini koja bi pomutila um i Beli Hadid

0

Hrvatska pevačica iz dana u dan pokazuje da stilom može da nadmaši i najpoznatije žene u svetu mode, a elegantna toaleta u kojoj je pozirala kako bi čestitala Novu godinu fanovima još jednom je to potvrdila, pre svega zahvaljujući nesvakidašnjem prednjem delu

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Modni dizajneri su na manje-više svim većim revijama u 2021. godini najavljivali izreze kao trend koji će vedriti i oblačiti u 2022. i, po svemu sudeći, tu više nema dileme. Gotovo da nema uticajne žene u svetu mode koja nije ponela pantalone, topove i haljine s neobičnim izrezima na mestima na kojima ih najmanje očekujemo, a među njima je i Severina Vučković.


Nakon što je hrvatska pop zvezda u oktobru na jednom nastupu nosila predivnu tamnoljubičastu haljinu sa asimetričnim izrezom u predelu grudi, u novu godinu zakoračila je u sličnom maniru, ali još zabavnije!


Seve je, naime, na Instagramu podelila čestitku za koju je pozirala u predivnoj svetlobraon haljini istakavši:


Mili moji svi, želim vam nasmejane dane uz ljude koji vas vole, čuvajte lepotu duše, a srca nek budu puna ljubavi, vere i nade i hrabrosti… I dobro zdravlje… i da sve bude kao pre. Srećna Nova godina! Volim vas — poručila je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Ona je izgledala zanosni u modelu dugih rukava koji figuru naglašava vrlo suptilno, tek prateći liniju tela, a najzanimljiviji detalj je prednji deo.

Interesantna haljina do članaka ima rolka-okovratnik, dok je ispod njega manji izrez koji u prvi plan stavlja blago srcoliki dekolte. U pitanju je interesantan dizajn koji smo obično viđali na majicama za svaki dan koje je prethodnih meseci nosila manekenka Bela Hadid i kom se prognozira vrtoglava popularnost u narednom periodu.

 

Može li ovakav dekolte da zameni klasičan? Jedva čekamo da vidimo!

 

U svakom slučaju, Seve je ovaj model kombinovala s jednako neobičnom obućom, a u pitanju su  crne papuče koje na prvi pogled izgledaju kao cipele, i to kao salonke, ali ako pogledate malo bolje videćete da one nemaju zadnji deo koji pridržava petu. U pitanju je model koji potpisuje britanska modna kuća Malone Souliers, koja proizvodi svoju obuću u Italiji, i u čijim smo elegantnim cipelama nedavno videli kraljicu Raniju od Jordana. Severina se odlučlila za model koji je ukrašen zlatnim kaišićima, a čija cena iznosi 562 evra. Ove papuče proizvode se u sedam boja, a Seve je odabrala klasiku i crne papuče u spoju sa crnom haljinom. Reč je o papučama u kojima je pevačica proslavila i Božić po gregorijanskom kalendaru, a tada ih je ponela s romantičnom crnom haljinicom.

 

 

makonda-tracker