kombinuje majstorski

Nabavite sličan i bezbrižni ste ZAUVEK! Šik & romantični kaput Tamare Kalinić koji će moći da nose i njene unuke

0

Kada je reč o završnom sloju odeće, iako je inače sklona modnim eksperimentima, najpoznatija srpska infleusnerka najradije se vraća klasici, a ovaj komad spada u one koji su bez sumnje večno trendi

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od najcenjenijih svetskih i najuspešnija srpska modna influenserka Tamara Kalinić spada u devojke koje su i te kako otvorene za novine u modi, a rado nosi i sama predstavlja nikad viđene trendove. Međutim, neki komadi, kao što su mantili, jakne i kaputi, i dalje najlepše izgledaju kada su klasično dizajnirani, pa se naša trendeseterka najradije okreće upravo takvim odevnim predmetima kako bi upotpunila slojevit stajling.

 

Takav je najnoviji kaput koji je predstavila svojim pratiocima, a reč je o modelu brenda Monarte. Ovaj šik komad je blago predimenzioniran i kratak, iako na prvi pogled deluje kao da je crno-bele boje, zapravo je to spoj bele i tamnobraon, a njegova cena iznosi 240 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ključni detalj ovog kaputa jeste pepito dezen, vanvremenski dvobojni uzorak s naizmenično poređanim četvorokrakim oblicima izlomljenih linija. On spada u najstarije dezene i dugo je važio za statusni simbol jer se nalazio samo na odeći aristokrata. U svet mode su ga uvele modne kuće Dior i Chanel, nakon čega su mnogi brendovi nastavili da ga koriste na različite načine, a od tada nije bilo perioda u kome je bio passé ― uvek je aktuelan, uvek trendi i uvek pruža vrlo elegantnu notu. Obično je popularniji u jesenjim i zimskim mesecima (mada ima vrlo zabavnih i raznobojnih letnjih varijanti).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monarte (@monarte_official)


Srpska influenserka ponela je ovaj model kaputa sa svetlim farmerkama pocepanih nogavica i belom bluzom, a kombinovala ga je s rajfom identičnog dezena, što je pojačalo utisak na vrlo suptilan način. Uz to sve ponela je još crnu torbicu Jodie slavne modne kuće Bottega Veneta, prepoznatljivu po upečatljivom čvoru i intrecciato tkanju, koje se odlično uklopilo uz pepito šaru kaputa.
 

 

makonda-tracker