must have za zimu

Čini da svaki look deluje SKUPO, nosi se na BEZBROJ načina: Jednostavna torbica koja je očarala influenserke

0

Iako je među novijim artiklima u ponudi ove modne kuće, naizgled obična tašnica već je rasprodata. Kada je vidite, biće vam jasno i zašto!

foto: Instagram, Anine Bing
foto: Instagram, Anine Bing

Pre nedelju dana, dizajnerka Anin Bing i njena modna kuća lansirali su kolekciju za zimu 2021/22, a njen glavni komad već je rasprodat! U pitanju je torbica čija cena iznosi 300 dolara i čije će kopije nesumnjivo uskoro preplaviti prodavnice high-street brendova. Instagramom već vlada — influenserke i trendeseterke potpuno su poludele za ovim aksesoarom.

 

Reč je o torbi nazvanoj Nico, koju krasi klasični dizajn koji nas podseća na kultne Šanelove torbe na preklop, a njen kaiš je kratak i napravljen od meke tkanine. Čitava torba i sam kaiš ukrašeni su vrlo efektnim pepito dezenom i spojem crno-krem boja, dok je kopča sićušna i zlatna.

 

 

Zahvaljujući printu, kakav je nekada davno bio rezervisan samo za aristokrate, ova torbica pruža dozu luksuza kompletnom modnom izdanju, osvežava ga i podiže na sasvim novi nivo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angela (@fassionfruitgirl)


Trendseterke obično nose Nico uz jednobojne kombinacije ili uz spojeve crnih, belih i braon komada, a nije retkost videti ovu torbu s kaputom ili blejzerom pepito dezena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)


Ovaj komad je, kao i celokupna zimska kolekcija brenda Anine Bing, inspirisana stilom pedesetih, šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog veka, a Anin je na nedavnoj promociji svoje nove linije otkrila i kako je napravila torbu Nico.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING (@aninebing)

 

Naime, ona je oduvek želela da nosi odeću koju ona sama potpisuje od glave do pete, ali pošto je veliki poštovalac vintidž stila morala je kombinuje s torbama brendova Chanel i Hermes. Zato je odlučila da se posluži njihovim ključnim motivima i napravi sopstveni model, na koji će biti ponosna kako kao kreator tako i kao još jedna od žena koje će ga nositi.

 

 

makonda-tracker