saveti

Uklopite svaki detalj uz vašu glamuroznu toaletu: 4 načina dekoracije noktiju za proslavu novogodišnje noći

0

Jedna od stavki oko kojih je potrebno potruditi se i dobiti inspiraciju, na kraju i uklopiti uz zamisao kompletnog autfita jesu nokti. Neko posvećuje malo vremena šaranju istih, a neko obraća pažnju na to.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslava najluđe noći u godini, pre svega ispred vas sigurno je stavila izazov -kako je potrebno srediti se da to veče izgledate zanosno i glamurozno. Verovatno svi već razmišljaju o haljinama i autfitima, ali ko želi da izgleda besprekorno sigurno im mnogi detalji nisu promakli. 

 


 

Mi vam donosimo 4 različite stila šaranja noktiju kakve možete imati 31. decembra:

 

1. Nokti u kombinaciji sa bež, tamnozelenom i zlatnom nijansom su jedna od dobitnih kombinacija koje možete izabrati za novogodišnju noć. Zelena je savršena zimska nijansa, a u kombinaciji za druge dve, ovo je savršen izbor. 

 

2. Beličasti ombre nokti sa motivima pahulja su jedna od dobrih izbora ukoliko želite svedenije nijanse i svedeniji izgled noktiju. U isto vreme je glamurozan, a i ukazuje na zimsku i novogodišnju atmosferu. 

 

3. Bežkaste nijanse su ponovo u modi. Tako da ukoliko izaberete neku od ovih nijansi, dodate malo cirkona, vaši nokti će biti odraz luksuza. 

 

 

4. I ukoliko želite dosta nijansi, šara, šljokica, metalik boja, onda izaberite dezene koji će najbolje da se uklapaju uz vašu novogodišnju toaletu.

 

 

 

makonda-tracker