savršen izbor

Uz jesenju odeću izgledaju ― JOŠ LEPŠE: 3 efektna načina da upotrebite BRAON boju u manikiru ove sezone

1

Jesen možete ukrasiti braonkastim nijansama koje će odisati otmenošću i modernim duhom, ali i "divlji" dezeni, ukoliko ste smele žene, promeniće izgled vašeg autfita. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ukoliko želite da na rukama imate nijansu koja se savršeno uklapa uz boje odeće koje su in ove jeseni, onda su pravi izbor za vas braonkaste nijanse, ali to nije sve, nećete imati ni problema oko nakita, jer se zemljane nijanse odlično kombinuju uz zlatne nijanse. 

 

Još od prošle godine kada je Kajli Džener svoje duge nokte ofarbala u braon, pretpostavljalo se koje koja će boja biti trend u sezoni koja dolazi. Nakon toga svi su mislili da će u modnom svetu to biti prolazna faza, ali to se nije desilo. Braon nokti su i dalje trend. 

 

 

Ukoliko želite da imate modernu nijansu i izgled koji odiše glamurom, onda nema greške ukoliko izaberete nijanse kafe, karamele, ćilibara itd...

 

Međutim, ako ste smelije i želite da eksperimentišete s manikirom, onda budite spremne i da dodate neku šaru na vaše nokte, leopard print, ili boju oklopa kornjače u braonkastoj nijansi. Svi ovi dezeni i savršeno će se slagati uz jesen i autfite koje ste odlučili da ponesete ove sezone. 

 

Mi vam donosimo primere lakova i šara koje možete nositi:

 

1. Tamna braon nijansa s dugim noktima je savršen izbor da uđete u sezonu braon  noktiju

 

2. Mat šareni braonkasti nokti koji donose mladalački izgled svakoj ženi koja izabere da ovako nalakira nokte

 

3. Animal print izgleda pomalo "divlje", a u isto vreme i damski i samim tim odaje utisak smelosti. 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker