Spreda jednostavna, otpozadi MAGIČNA!

Stara je 21 godinu, dizajnirana da oduzme dah: Zendajina haljina koju MORATE da vidite iz svakog ugla (FOTO)

1

Na sinoćnoj dodeli fudbalske nagrade Zlatna lopta, koja je po sedmi put pripala Leu Mesiju, jedna od posebnih gošći bila je američka glumica Zendaja Kolman, koja je još jednom opravdala svoj status modne ikone

foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia
foto: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Filmska zvezda Zendaja (25), najmlađa poznata ličnost koja je proglašena modnom ikonom od strane Saveta modnih dizajnera Amerike, ponovo nam je pokazala da ovo priznanje nije dobila slučajno!


Dok su mnogi očekivali da se glumica sinoć pojavi na dodeli Modnih nagrada Britanskog modnog saveta u Rojal Albert holu, ona je sve iznenadila prošetavši crvenim tepihom na svečanom uručenju Zlatne lopte u Parizu. I to kako!


Glumica, koja nas je nedavno oduševila u predivnoj "Dini" Denija Vilneva, pojavila se u vintidž crnoj haljini brenda "Roberto Kavali", koja je predstavljena u okviru kolekcije za jesen i zimu sada već davne 2000. godine.


Kada vidite ovu toaletu spreda, pomislićete da je u pitanju još jedan klasični crni model s čamac-okovratnikom i pripijen uz telo kakav je bio popularan krajem devedesetih, ali kada se Zendaja okrenula svim modnim sladokuscima je pomutila razum! . Ova stara haljina pomalo je doterana rukom aktuelnog kreativnog direktora ova kuće Fausta Puljizija, ali ono što je izdvaja je ostalo netaknuto: ključni deo dizajna su zlatni detalji u obliku kičme koji prekrivaju gola leđa.

 

1 / 8 Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Ovaj detalj je dodatno naglašen zahvaljujući tome što je glumica kosu podigla u punđu, kao i zbog odabira nakita — krupnih zlatnih alki u identičnoj nijansi kakvu vidimo na "kičmi" toalete.

 

 

Reč je o vrlo precizno i pažljivo rađenom "nakitu" , koji je mnoge podsetio na Doktora Oktopusa iz "Spajdermena", u čijim najnovijim verzijama igra i sama Zendaja. Kad  smo već kod Spajdermena, dodeli Zlatne lopte prisustvovao je i glumac Tom Holand (25), koji tumači ovog superjunaka i s kojim je Zendaja godinama u tajnoj vezi!

 

Tom Holand
foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Budući da su tek nedavno uhvaćeni kako se ljube u automobilu i da nikad ne pričaju o svom odnosu, oni nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, ali tokom ceremonije su primećeni zajedno....

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by hot guys (@pubertyhit.s)

 

 

makonda-tracker