nabavite barem jednu

Inspiracija za decembar: 4 zimske jakne koje su trenutno na TRONU POPULARNOSTI u modnom svetu

0

Prednost ovih jakni je što garantuju toplotu i udobnost kad je napolju najhladnije, a osim toga — izgledaćete svetski i supertrendi!

foto: Veronika Zelenina/Shutterstock
foto: Veronika Zelenina/Shutterstock

Zima nam polako kuca na vrata, a dok se približava decembar, pravo je vreme da potražite idealnu, trendi, toplui udobnu zimsku jaknu. Naravno da sve ove karakteristike mogu krasiti i savršen model i za vas ove zimske sezone, jer su modni znalci obelodanili kakve jakne će biti najpopularnije.

 

 

Biće tu mnogo zanimljivih modela jakni, a nova zimska sezona donosi i tako tople, i tako trendi odevne komade, po svačijem ukusu.

 

Donedavni favoriti možda više nisu toliko traženi, ali zamemili su ih podjednako atraktivni i interesantni zimski modeli.

 

  • Jakne od plišanog krzna

 

I tople, i komforne, jakne od plišanog krzna vratile su se na modni tron. One su nešto kraća verzija teddy kaputa, a njihova prednost leži u tome što će jednako biti popularne i duže, oversized varijante plišnih jakni, kao i one kraće, ali i sportske i elegantne. Za koji god model se opredelili, nećete pogrešiti, jer ćete ga lako moći kombinovati sa šik ili kežual garderobom.

 

 

 

  • Puf jakne

 

Puf jakne su debele, tople, garantuju komfor, ležerne su i nešto najbolje što možete odabrati u hladnim mesecima. Dok su neke žene izbegavale puf jakne zbog toga što potencijalno dodaju kilograme, većina žena je rešila da im se prikloni, među njima i glumica Blejk Lajvli.

 

Blejk Lajvli
foto: Profimedia, BACKGRID

 

  • Krzneni detalji

 

Ne samo jakne od plišanog krzna, na ceni su i detalji u vidu krzna, posebno na porubu jakne. To su mahom modeli od kože koji imaju posebno istaknuto krzno na kragni, rukavima, ivicama, uz rajsferšlus...

 

  • Vunene jakne

 

Uklapa se uz svaki stajling, a one jednostavnije diže na viši nivo! Vunena jakna je odličan izbor jer čini da izgledamo doterano i u najhladnijim danima, čak i kada je ostatak stajlinga pričično ležeran, a garantuju toplotu i komfor.

 

 

 

 

makonda-tracker