budite uvek primećene

KLJUČNI ODEVNI KOMADI KOJI ĆE VAS IZDVOJITI IZ MASE: Modni saveti za najhladnije zimske dane

0

I zima je pogodna za perfektan i primećen stajling kada pratite dobre modne savete!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Puffer jakna

 

Puf jakne su su i ove zime vrlo trendi. Tople, mekane i udobne - od sada dolaze i u različitim bojama i razigranim nijansama koje podižu svaku kombinaciju. S obzirom na to da jakna, odnosno kaput, čini većinu zimskog autfita, ovo je uvek najbolja investicija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on


 

Zabavne pantalone

 

Umesto haljina (koje zahtevaju i guste najlonke), ove zime se poigrajte sa superzabavnim pantalonama koje će tako dobro doći za sve društvene prilike. Možete ih nositi i po danu i po noći i kombinovati sa cipelama na petu, ali i ravnim čizmama. Od materijala, nama se najviše sviđaju bogate tkanine koje su pravi statement, poput baršuna ili kože.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on



Nova generacija zimskih čizama

 

Lepe, elegantne, visoke - u raznim bojama. Visoke čizme ove su zime veliki hit i, naravno, tople su. Još ako imaju blok petu, lako ćete u njima i hodati.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZARA Official (@zara) on



Okruglo

 

Klasične okrugle minđiše idu uz sve u ormaru. Od haljina pa sve do džempera, nosićete ih uz svaki autfit koji zamislite, a uz to su i jako praktične tokom zimskih meseci. Kad sakrijemo svaki delić kože pod nekoliko slojeva materijala, minđuše su praktično jedini nakit koji iko može videti na nama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on


Šarene mikrotorbice

 

Osim činjenice da ih je prilično jednostavno kombinovati, mini-torbice su odličan način kako se napokon rešiti viška stvari. Šta je najbolje kod njih? Apsolutno su zabavne i totalno razigraju svaki zimski autfit.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho) on



Statement džemper

 

Balon-rukavi, otvorena ramena, mašnice na rukavima - džemperi koji privlače poglede najbolja su investicija i modni odabir s kojim ne možete pogrešiti. Svoj obični, jednostavni pulover zamenite jednim statement komadom - i nikada neće dosaditi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

 

makonda-tracker