njen stil

I topla i trendi i udobna: Milica Pavlović ima idealnu jaknu za novembarsko veče

1

Pevačica, a odnedavno i glumica, Milica Pavlović pojavila se na jednom prestoničkom događaju u trendi stajlingu koji garantuje udobnost

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Pavlović čest je gost na raznim prestoničkim događajima, a njeno poslednje pojavljivanje bilo je povodom promocije spota jednog njenog kolege. Kako je Milica poznata kao neko ko uvek i te kako vodi računa o scenskom nastupu i stajlingu za svaku priliku, obično smo navikli da je viđamo ili u upečatljivim kombinacijama ili elegantnim haljinama za nešto svečanije prilike.

 

 

Ovog puta birala je jesenje-zimski stajling koji je odličan izbor i za posao, i za izlazak, i za večeru u restoranu. Miličin izbor bile su kožne pantalone, koje u svaku kombinaciju unose šik notu, a crni model uklopila je sa crnom bluzom i salonkama. Potpuno crnu kombinaciju popularna pevačica, a odnedavno i glumica, "razbila" je braon torbom i superefektnom jaknom koja je odličan izbor za hladnije dane. 

 

U pitanju je braon kožna jakna, prilagođena hladnijim i vetrovitijim danima, iznutra postavljena krznom i sa suptilnim krznenim detaljima na okovratniku. Veoma jednostavna, udobna, topla, a trendi i lako uklopljiva sa ostatkom stajlinga, ova jakna je veoma popularna kod influenserki. Može se nositi u bezbroj različitih prilika, a sem komfora, osiguraće da vam nikako ne bude zima!

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker