udobno & šik

S TOROM SE NA KAFU NE IDE BILO KAKO: Glumica pokazala kako PRAVILNO nositi OZLOGLAŠENU modnu kombinaciju

0

Australijska glumica našla se u jednom kafiću s kolegom Krisom Hemsvortom i njegovim sinom, a njeno ležerno izdanje za svaki dan vrlo brzo se našlo na vodeim svetskim modnim portalima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najpoznatijih australijskih glumaca svakako je Kris Hemsvort (37), filmski Tor, a malo je poznato da je i šarmantna Ajla Fišer (45), koju uglavnom gledamo u komedijama, Australijanka!


Pored toga što su kolege, oni su bliski prijatelji, pa su tako nedavno s Krisovom suprugom Elsom Pataki, glumcima Raselom Kroum i Džefom Goldblumom i glumicom Natali Portman prisustvovali jednom sportskom događaju. Budući da oboje trenutno borave u Sidneju, Kris i Ajla su iskoristili još jednu priliku da se nađu na kafi i proćaskaju. Glumci su se sastali u ne preterano luksuznom kafiću, odeveni vrlo ležerno, ali Ajla je svakako izgledala vrlo šik.


Glumica se na druženju s Krisom i njegovim sinom, jednim od njegovo troje dece koje je dobio sa španskom glumicom Elsom Pataki, pojavila u ozloglašenoj i zabranjenoj kombinaciji — teksasa sa teksasom! Ajla je, naime, ponela košulju od džinsa i duboke farmerke, ali je ona pazila da ne budu identične nijanse, pa je tako donji deo odeće nešto tamniji. Ako pitate modne znalce, ovo je jedini dozvoljen način da se nosi double denim trend jer u suprotnom možemo da izgledamo kao da nas je odeća "progutala".

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Ipak, tu se ležernost završava jer ostatak glumičine odevne kombinacije odiše luksuzom i očito Ajla nije mnogo štedela. Fišerova se odlučila za cipele s platformom koje potpisuje Stela Mekartni i koštaju čak 1.240 dolara, kao i crnu torbu modne kuće "Fendi" za koju je izdvojila 7.100 dolara!
 

Ajla je, inače, od 2002. godine s britanskom filmskom zvezdom Sašom Baronom Koenom, koji je svetu poznatiji kao Borat, a par je u braku od 2010. godine. Zajedno imaju troje dece i trenutno žive u Sidneju.

 

 

makonda-tracker