neverovatno

PORED NJEGA BI I BRED PIT IZGLEDAO SMEŠNO: Legendarni Borat je poznat kao kralj transformacija, ali OVO niko nije očekivao (FOTO)

0

Saša Baron Koen vam je simpatičan, ali ga ne doživljavate kao dobrog frajera? Dokazaćemo vam da grešite!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nasmejao nas je kao kazahtanski novinar Borat Sagdijev, maljav, obučen staromodno. Bili smo u neverici da je to isti čovek kada smo ga videli kao austrijskog manekena i voditelja Bruna. Nismo mogli da poverujemo da je i dalje u pitanju isti glumac kada je bio diktator-admiral-general Hafaz Aladin.

 

U svakoj ulozi koju je igrao, Saša Baron Koen bio je maestralan.

 

Znamo da je spreman na sve i sposoban za sve, ali njegova najnovija transformacija izazvala je privatno iznenađenje širom sveta — naročito kod dama!

 

Britanski glumac i komičar nominovan je za Zlatni globus za ulogu u seriji The Spy, u kojoj igra veoma složen lik. Njegova supruga Ajla Fišer otkrila je na Instagramu šta je sve Koen morao da uradi zbog ove uloge, i to pored snimka na kojem glumac trenira.

 

Veoma sam ponosna na muža zbog nominacije za Zlatni globus za najboljeg glumca. Radio je tako naporno da se transformiše za ulogu u seriji The Spy — ne samo što se rešio svog stomaka (pogledajte video), ali savladao je tri dijalekta, uključujući i sirijski, živeo u Kazablanci, uglavnom sve vreme u liku tokom četiri meseca snimanja — pohvalila se glumica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher) on

 

Među slavnima koji su čestitali ovoj porodici je glumica Kortni Koks, a obožavaoci para temu s velikog dostignuća uglavnom skreću na nešto drugo: neverovatno telo Saše Barona Koena!

 

Pomislila sam da ovaj dečko izgleda kao Saša, samo je nabildovan, a onda sam pročitala tekst — jedan je od komentara neverice žena oduševljenih izgledom slavnog glumca i komičara.

 

 

makonda-tracker