kako vam se čini?

NJENO TELO BI POŽELELE MNOGE DAME: Kendis Svonpul je postala dizajnerka, a ovako izgleda KUPAĆI KOSTIM koji je osvojio svet!

0

Bila je zaštitno lice najpoznatijih modnih  brendova

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepo lice i kosa, savršene proporcije Kendis Svonpul su ono što ju je dovelo na sam modni vrh, dok ju je u zvezde vinuo i "krila joj dao" Viktorijas sikret. Iako je još aktivna u manekenskom svetu, Kendis je 2018. godine lansirala sopstvenu liniju donjeg veša "Tropic of C" koju verno reklamira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Lepotica je nedavno na Instagramu izbacila i najnovije fotografije odeće iz svoje modne linije, ali su svi manje gledali u modele, a mnogo više u njenu vitku liniju, koju je brzo vratila nakon rođenja drugog sina u junu 2018. godine. Nijedna revija najpoznatijeg donjeg veša u svetu, koja je prošla bez nje zbog trudnoće, nije bila ista kao onda kada je pistom hodala ta zanosna Južnoafrikanka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

 

Kendis je 2005. godine u Parizu upoznala verenika, brazilskog manekena Hermana Nikolija, s kojim se verila nakon 10 godina ljubavi. Njoj je tada bilo 17, a njemu 23 godine. Prvog sina Anakana par je dobio krajem 2016. godine, a sin Arijel stigao je dve godine kasnije. Iako su važili za jedan od najstabilnijih parova, od sredine 2018. godine šuška se da par više nije zajedno.

 

 

 

 

 

makonda-tracker