šuška se

U KORAK S KEMBRIDŽOVIMA? Kejt Midlton sprema TAJNI televizijski projekat, a svi veruju da kopira Harija i Megan

0

Pre nekoliko dana, vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton imala je privatni sastanak u zgradi Bi-Bi-Sija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javljaju svetski mediji, u Kensingtonskoj palati je ovaj sastanak označen kao privatni događaj, što znači je samo ispaknut u Kejtinom planeru, ali da javnost neće dobiti fotografije, niti detalje razgovora koje je tamo vodila — samo potvrdu da se on dogodio.

 

 

Uz to, novinari koji se u Britaniji bave isključivo kraljevskom porodicom najavljuju da će Kejt Midlton (37) uskoro najaviti nešto krupno!

 

Ona se navodno susrela s generalnim direktorom čuvene televizijske kuće Tonijem Holom, a ovaj sastanak se, zanimljivo, dogodio nakon što je njen dever princ Hari (35) udružio snage s Oprom Vinfri za novi šou na AppleTV+.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Ne bi bilo prikladno govoriti o sadržaju sastanka — saopštio je PR lorda Hola.


Harijevo otvaranje prema javnosti i nešto slobodnije ponašanje nego što je uobičajeno za britansku kraljevsku porodicu mnogi tumače kao kršenje protokola, a na društvenim mrežama već se šuška da Kejt Midlton planira da ga kopira i da je ovaj njen potez time motivisan. Iako još uvek nije poznato kakav je TV format u planu, mnogi veruju da će on pratiti humanitarni rad vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

 

 

makonda-tracker