uvek savršeno stilizovana

KUPITE JEDAN DANAS I IMAĆETE KOMAD MODERAN JOŠ DESET GODINA! 3 praktična mantila Amal Kluni po kojima ćemo pamtiti modnu jesen 2019.

5

Želite komad koji još dugo neće izaći iz mode? Učimo od najboljih!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna advokatica i supruga Džordža Klunija iz dana u dan nas oduševljava svojim malim modnim lekcijama, sli ovog puta koncentrisali smo se na njene fenomenalne mantile!

 

ŽUTI

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Jedna od svakako upečatljivijih kombinacija je spoj ljubičaste midi haljine i žutog mantila u kolorblok stilu, oštrih linija i s krem reverima i prednjim delom.

 

U pitanju je komad koji potpisuje modna kuća Proenza Schouler i košta vrtoglavih 2.750 američkih dolara, ali je svakako reč o stilu koji će u budućnosti inspirisati dizajnere, pa se nešto slično može pronaći u mnogo povoljnijim varijantama.

 

Više o ovoj kombinaciji čitajte OVDE.

 

CRNI

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Postoji li bolji stil od klasike? Jednostavan, dugačak kaput crne boje i ravnog kroja definitivno će zauvek ostati u modi i savršen je za uklapanje u bilo koju odevnu kombinaciju!

 

 

ZELENI

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Jesen je vreme za tonove inspirisane prirodom i lišćem, pa su neizostavne boje narandžasta, žuta, crvena i, naravno, zelena! Amal je jednom prilikom ponela maslinastozeleni klasični trenč s dvorednim kopčanjem, koji je izgledao još efektnije uz njenu omiljenu kožnu tašnu crne boje i kariranim zvoncarama s tamnozelenim i teget tonovima.

 

 

makonda-tracker