KAO NEVESTA

NJENA LEPOTA JE VANVREMENSKA: Šarliz Teron se na izboru za ženu godine pojavila u beloj haljini, poput MLADE! (FOTO)

0

Publika ju je zamislila pred oltarom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prelepa glumica Šarliz Teron pleni poglede gde god se pojavi, ali posebno je zablistala na ovogodišnjoj dodeli nagrada Glamurozne žene godine.

 

Osim što je bila jedna od dobitnica laskave nagrade za "ženu godine", Šarliz je zasenila sve na crvenom tepihu u očaravajućoj beloj haljini nalik na venčanicu.

U dugoj beloj "Živenšijevoj" haljini sirena kroja bez rukava i bretela i s otkrivenim leđima i ukrašenoj perjem na donjem delu glumica je izgledala kao mlada, ali u toj je ulozi ipak nećemo videti.

 

foto: Profimedia

 

"Ne želim nikada da se udam. To za mene nije nikakva žrtva, već nešto u šta verujem. Ljude to zbunjuje, ali to je pravo svake žene, zar ne?" izjavila je za najnovije izdanje časopisa Glamur 44-godišnja glumica koja je jednom to ipak planirala.

Godine 2014. verila se za glumca Šona Pena, s kojim je počela da se zabavlja godinu ranije, da bi šest meseci nakon objave veridbe raskinuli.

Ali to je nije sprečilo da osnuje porodicu i postane majka. Glumica je 2012. godine usvojila dečaka Džeksona, a 2015. devojčicu Ogast, kojima je na papiru ona jedini roditelj.

 

 

 

 

 

makonda-tracker